Βοήθεια

Πώς να κάνει φίλους, ενώ ταξιδεύουν (1/5);Μέρος 1 από 5 (Πηγαίνετε στο μέρος 2 )

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ταξίδι δεν είναι η πόλη ή η χώρα που έχει ανακαλυφθεί, αλλά οι φίλοι με τους οποίους μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές!

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να συναντηθούν οι άνθρωποι και να κάνουν φίλους, όταν ταξιδεύουν μόνοι.

- Ξεχάστε όλες σας τις «a priori»


Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν με αμέτρητες «a priori» και ψευδείς λόγους από τους οποίους δεν μπορούσε να κάνει ορισμένα πράγματα. Αισθάνονται πολύ παλιά ή πολύ μικρά, πολύ ντροπαλός, κ.λπ., για να προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό ή εκείνο. Μπορείτε πάντα να μάθετε κάτι από όλους σας γνωρίσουμε, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

- Διαμονή σε ξενώνα


Όταν ταξιδεύουν μόνα τους ξενώνες είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο μέρος για να συναντηθούν οι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Φυσικά, θα συναντήσετε πάντα νέοι κόσμο-ποδαράκια, αλλά θα συναντήσετε και τις οικογένειες που επιλέγουν να ταξιδέψουν σε έναν προϋπολογισμό.
Το μικρό μυστικό για να θυμάστε σχετικά με ξενώνες είναι ότι συχνά προσφέρουν μονόκλινα δωμάτια. Με αυτό τον τρόπο μένετε σαν σε ένα ξενοδοχείο απολαμβάνοντας τα οφέλη της κοινωνικής ζωής.
Τώρα, θα πρέπει επίσης να πάρετε κάποιες πληροφορίες μπροστά πριν από την κράτηση. Θυμάμαι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στο Δουβλίνο πήγαινα μέσω της HostelBookers ιστοσελίδα για να δείτε τι οι άνθρωποι σκεφτεί μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Ο Ξενώνας, που είχαν λάβει τα καλύτερα σχόλια ήταν σε ένα μέρος που ποτέ δεν γνώριζε και του οποίου η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά μεγάλη. Σε γενικές γραμμές, θα βρείτε πολύ λεπτομερείς και αληθινή σχόλια.

- Εκδηλώσεις ανταλλαγής Polyglot Λέσχη γλώσσα


Πολύγλωσσος μέλη του club οργανώνουν συναντήσεις
σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι. Θα συναντήσετε ντόπιους που θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες και οι αλλοδαποί (που ταξιδεύουν ή όχι) που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα της χώρας. Εκεί, μπορείτε να κάνετε εύκολα φίλους που μπορεί να σας δείξει επίσης γύρω από την πόλη.

- Να γίνει ηγέτης: οργανώσει μια συνάντηση Polyglot Λέσχη


Μία από τις βασικές αρχές της ανθρώπινης ψυχολογίας είναι ότι οι άνθρωποι έλκονται πάντοτε ηγέτες. Έτσι, αντί να περιμένουν τα πράγματα να συμβούν, να τους συμβεί!
Για παράδειγμα, μπορείτε να γίνετε ένας διοργανωτής Πολύγλωσσος λέσχη με απλά δημιουργώντας μια νέα συνάντηση στην ιστοσελίδα: επιλέξτε ένα ωραίο και ήσυχο κέντρο της πόλης δημόσιο χώρο (όπως ένα μπαρ ή ένα πάρκο), μια ημέρα και μια ώρα. Άλλα μέλη της περιοχής με μητρώο για την εκδήλωσή σας και θα συναντήσετε πολλούς νέους φίλους.

Απλά να δημιουργήσετε ένα νέο συνάντηση ΕΔΩ!

Πηγαίνετε στο μέρος 2

Related topics:

Comments