Βοήθεια

Ποια είναι τα 5 καλοί λόγοι για να πάει μελέτη σε μια ξένη χώρα;Μελέτη στο εξωτερικό; Είναι τόσο συναρπαστικό και τρομακτικό; Αν είστε ακόμα λίγο απρόθυμοι να κάνει το μεγάλο βήμα, Polyglotclub σας δίνει τους βασικούς λόγους για την έξοδο από την πατρίδα σας. Τολμήστε την περιπέτεια!
Πηγαίνοντας στο εξωτερικό για την εκπαίδευση σας δεν είναι μόνο να συμβεί! Πάνω απ 'όλα, δεν μπορείτε να πάτε για τους σωστούς λόγους;
Εδώ είναι 5 από αυτά:

1. Μάθετε μια ξένη γλώσσα


Γίνετε δίγλωσσο φαίνεται σήμερα μια αναγκαιότητα. Τι καλύτερος τρόπος για να μάθουν μια ξένη γλώσσα από τη συνολική βύθιση; Συνεχής πρακτική μια γλώσσα με την πατρίδα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το ελέγξουν. Μέσα από τις σπουδές σας, μπορείτε να μάθετε ακόμη και ειδικές τεχνικές λεξιλόγιο που σχετίζονται με τον τομέα σας (διαχείριση, τη χρηματοδότηση, την επικοινωνία ...). Είναι ένα πολύ πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τους εργοδότες. Εκτός από το επαγγελματικό πλεονέκτημα, πλοίαρχος άλλες γλώσσες, θα σας επιτρέψει να πάρετε περισσότερους φίλους εύκολα. Γιατί να μην εγκατασταθούν στη χώρα αργότερα; Ωστόσο, ακόμη και εκεί χρειάζεται χρόνος για να γίνει πολύγλωσσο. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον τρεις μήνες για να έχουν μια καλή γνώση της γλώσσας. Ένα έτος παραμονής του μαθήματος είναι καλύτερο.
Αφού εκεί μπορείτε να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις σε διάφορες γλώσσες για να συναντηθεί με τοπικούς και ασκηθούμε εντατικά τη γλώσσα.

2. Ανακαλύψτε μια νέα κουλτούρα


Η παγκοσμιοποίηση έχει τυποποιηθεί οι περισσότεροι πολιτισμοί, αλλά όχι εντελώς! Το καθένα διατηρεί τις ιδιαιτερότητες του. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον να ανακαλύψουν άλλους τρόπους ζωής, αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη διαφάνεια. Θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι σκέψης και βλέποντας τα πράγματα. Με ένα κοφτερό κριτικό πνεύμα, θα είναι πλέον σε θέση να συγκρίνουν και να κρίνουν τα γεγονότα στο σπίτι ή αλλού.

3. Χτίστε την αυτοπεποίθησή


«Μόνος στη ζούγκλα», αυτό το ταξίδι προς το άγνωστο, θα σας κάνει να ωριμάσει. Χωρίς την οικογένειά σας, θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα ​​με τα δικά σας. Μια μοναδική εμπειρία για να χτίσει την αυτοπεποίθηση! Θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, αλλά επίσης θα ανοίξει σε άλλους. Θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους και να προσαρμοστούν σε διαφορετικές καταστάσεις και να επανέλθει ως ένα νέο πρόσωπο.

4. Μάθετε διαφορετικά


Οι μέθοδοι διδασκαλίας δεν είναι το ίδιο αλλού παρά εδώ, στο σπίτι σας! Θα πρέπει να προσαρμοστούν σε ένα περιβάλλον μάθησης, όπου οι κανόνες είναι διαφορετικοί.

Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι δάσκαλοι ενθαρρύνουν την προσωπική σκέψη αντί της μάθησης από την καρδιά.
Μην ανησυχείτε: σίγουρα θα είναι μέχρι την ισοτιμία. Εάν γίνονται δεκτές σε ένα σχολείο του εξωτερικού, αυτό συνήθως σημαίνει ότι είσαι ένας καλός μαθητής. Πράγματι, η επιλογή είναι συνήθως με βάση τα αρχεία σας και τα κίνητρά σας.

5. Βελτιώστε το βιογραφικό σας


Ο απώτερος στόχος των σπουδών στο εξωτερικό είναι να αναδείξει την περίοδο των σπουδών σας.
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, μια διεθνής καριέρα είναι πιο πολύτιμη για τον διαφημιστή. Αυτό δείχνει ότι είστε ανεξάρτητοι, ανοιχτό μυαλό με κάποια διανοητική περιέργεια. Για να ζουν εκτός της χώρας σας, θα πρέπει να έχουν δεξιότητες προσαρμογής. Αυτές οι δεξιότητες είναι με μεγάλη ζήτηση από εργοδότες. Επιπλέον, αυτή η εμπειρία στο εξωτερικό θα είναι ένας τρόπος για να διαφοροποιήσει τον εαυτό σας και να ανταγωνίζονται πιο εύκολα στην αγορά εργασίας. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την εμπειρία σας σχετικά με το βιογραφικό σας! 'Έχω μάθει να ζω μακριά από το σπίτι και να ενσωματώσει τον εαυτό μου σε ένα νέο περιβάλλον'

Τι θα συμβεί αν δεν θέλετε να πάει μόνη της;


Για ορισμένους ανθρώπους, αφήνοντας μόνο του είναι μια χαρά. Για άλλους, ωστόσο, η πρωτοβουλία φαίνεται επικίνδυνο και απαιτεί θάρρος. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμπόδια: η επιλογή της εκπαίδευσης? ασφάλιση υγείας? υψηλό κόστος του ταξιδιού και της διαμονής στην ξένη χώρα ...
Οι μαθητές που διστάζουν και φοβούνται το ποσό των γραφειοκρατία μπορεί να πάρει βοήθεια από «προγράμματα ανταλλαγών». Είχαν δημιουργήθηκε για να προωθήσει καλύτερα την κινητικότητα των φοιτητών. Ωστόσο, μην περιμένετε να είναι σε θέση να αφήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στον τομέα αυτό, κανένα θαύμα: θα πρέπει να προετοιμάσει την αναχώρησή σας τουλάχιστον ένα έτος πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης, έστω και μόνο για την εγγραφή.

Related topics:

Comments