Βοήθεια

Ζώντας σε μια ξένη χώρα: πώς να προσαρμοστούν;
Κατανόηση μια νέα κουλτούρα και λαμβάνοντας έδρανα του σε μια ξένη χώρα είναι μια ισορροπία μεταξύ της προσαρμογής σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και διατηρώντας την αρχική του ταυτότητα ... Η επιτυχής ένταξη στη χώρα υποδοχής είναι μια από τις κύριες προκλήσεις της αποδημίας. Πολλοί ομογενείς πιστεύουν ότι η κατανόηση της κουλτούρας της χώρας είναι ο κύριος παράγοντας για την επιτυχή ένταξη.

Εδώ είναι 6 βασικά σημεία:

1. Μάθετε τη γλώσσα της χώρας.


Είτε έχετε μια σχεδόν πλήρης έλλειψη γνώσης της τοπικής γλώσσας ή έχετε μόνο μερικά βασικά, θα αντιμετωπίσει αναπόφευκτα το εμπόδιο της γλώσσας. Με τη γνώση της αγγλικής γλώσσας, θα είστε σε θέση να 'πάρει από' σε πολλές μη αγγλόφωνες χώρες. Ωστόσο, αυτή η στρατηγική του δεν θα είναι αρκετό μακροπρόθεσμα. Πέρα από την απλή άνεση, η άριστη γνώση της γλώσσας της χώρας αποδημίας είναι μια αδιαμφισβήτητη φορέα ολοκλήρωσης. Οι προσπάθειες για να μιλήσει σε μια γλώσσα που δεν είναι δικό σας, επίσης, να αλλάξετε τον τρόπο που γίνονται αντιληπτά ή προς το εξωτερικό.
Η εκμάθηση της γλώσσας μπορεί να ξεκινήσει πολύ πριν αποδημίας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μία φορά στο χώρο του ξενοδοχείου, σε πλήρη βύθιση. Αν είστε εντελώς αρχάριος, θα πρέπει να πάρετε μαθήματα. Σε κάθε δικές του μεθόδους για να μάθουν, να βελτιώσει ή να γίνουν δίγλωσσοι: πάρτε εντατικά μαθήματα, να παρακολουθήσετε τηλεόραση και να διαβάσετε το τοπικό Τύπο, να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες και, φυσικά, εγγραφείτε για ένα συμβάν Πολύγλωσσος Λέσχη .

2. Γίνετε διοργανωτής Πολύγλωσσος Λέσχη


Με το να είναι υπεύθυνος για ένα δίκτυο Πολύγλωσσος Club, θα κάνετε πολλούς φίλους ταχέως και. Ως διοργανωτής εκδήλωση ανταλλαγής γλώσσα σας συναντήσω πολλούς τοπικούς που θέλουν να μάθουν αγγλικά ή άλλες γλώσσες. Θα συναντηθεί επίσης με άλλους ομογενείς που θέλουν να μάθουν διαφορετικές γλώσσες.
Δημιουργία νέας συνάντησης τώρα!

3. Εξερευνήστε τη χώρα, την πόλη σας, στη γειτονιά σας.


Και αν πραγματικά να ανακαλύψουν μια νέα θέση, που είχε να χαθείτε λίγο; Για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη χώρα σας εκπατρισμού, δεν χρειάζεται απλά να απομνημονεύσετε τη διαδρομή σπίτι-γραφείο σας ή να επισκεφθείτε τα διάσημα μνημεία, όπως ένα περαστικό τουρίστα. Μετακίνηση σταδιακά μακριά από τα μεγάλα τουριστικά κυκλώματα μέσα από την πόλη μαζί με τους φίλους που ήταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες μιας χώρας ή να εντοπίσουν τα αγαπημένα σας διευθύνσεων απαιτήσει κάποιες προσπάθειες.

4. Υιοθέτηση τον τοπικό τρόπο ζωής.


Μόλις έχετε βάλει τις τσάντες σας στην Ταϊλάνδη που θα σπεύσουμε σε μια εξειδικευμένη σούπερ μάρκετ που προσπαθούν να βρουν εκεί τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για να καταναλώνουν στη χώρα σας. Ομογενών στις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικούς μήνες, μπορείτε βασικά δούμε τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια που είναι γνωστά σε σας, σας ενδιαφέρει πολύ στενά με την ομογενής κοινότητα, να περνούν ώρες στο Skype ... Εάν αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι καθησυχαστική σε ένα Κατ 'αρχάς, δεν διευκολύνουν την ένταξή σας στο νέο σας σπίτι.
Θα πρέπει να ζουν τον πολιτισμό και την εμπειρία. Η περιέργεια γίνεται ο καλύτερος σύμμαχός σας. Μείνετε μακριά από καιρό σε καιρό από ομογενής τους φίλους σας, να δοκιμάσετε τα τοπικά εδέσματα, να παρακολουθήσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, εξοικειωθείτε με τους διάφορους κώδικες ευγένειας ... Με άλλα λόγια, να δεχθεί να εκπλαγείτε. Ο στόχος δεν είναι να γίνει κάποιος άλλος και να συμμορφώνονται με όλες τις τοπικές συνήθειες, αλλά και να βιώσουν πραγματικά τον πολιτισμό της χώρας στην οποία ζείτε.

5. Δημιουργήστε μια κοινωνική ζωή.


Θα μπορούσε η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους και τους άλλους ομογενείς να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της αποδημίας; Ένας νεοεισερχόμενος μπορεί να μάθει πολλά από τα δύο μέρη. Πάρτε μαζί με ομογενείς που έχουν ήδη ένα βήμα πίσω σχετικά με την εμπειρία τους στη χώρα όχι μόνο θα αποφευχθεί μια πιθανή απομόνωση κατά την άφιξη, αλλά επίσης σας παρέχει πρακτικές συμβουλές: προσπάθειες για να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό, που έχει καταχωρηθεί γιατρούς, το σύστημα υγείας, η επιλογή μιας ασφαλιστικής , τα σχολεία, την ανανέωση των αδειών εργασίας ... Εντοπίστε εκπατρισμένων δίκτυα και ενώσεις και ... ανταλλαγή! Και πάλι, το δίκτυο Πολύγλωσσος Λέσχη θα είναι μεγάλη βοήθεια: μέλη της επαφής μέσω της ιστοσελίδας του, παρακολουθούν κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.
Δημιουργήσουν δεσμούς με τους ντόπιους. Θα αυξήσει τις γνώσεις σας της χώρας και θα ενισχύσει το αίσθημα του ανήκειν.
Ανάλογα με τη χώρα, είναι περισσότερο ή λιγότερο δύσκολο να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ντόπιους αλλά εισάγετε όλους ευκαιρίες: δραστηριότητες club, σχολικές εκδρομές, επιχειρηματικό περιβάλλον, οι φίλοι των φίλων ...

6. Διατήρηση δεσμούς με τη χώρα προέλευσής σας.


Αποδημίας αλλάζει σίγουρα τον τρόπο που βλέπετε στη δική σας χώρα. Ωστόσο, προσαρμογή δεν σημαίνει να δώσουμε μέχρι και τη δική του κουλτούρα. Η πρόκληση έγκειται στη διαχείριση για να οικοδομήσουμε ένα είδος διπλής πολιτισμού. Έτσι, είναι καλύτερο να κρατήσει σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια που συχνά έχουν εγκαταλείψει προσωρινά πίσω. Συνομιλία μέσω των κοινωνικών δικτύων, ανταλλαγή μηνυμάτων, επιστρέφουν από καιρό σε καιρό στη χώρα σας ... Αυτές οι προσπάθειες επίσης βοηθούν στο μετριασμό των επιπτώσεων της επιστροφής από το εξωτερικό.

Related topics: