Hjelp

NEW ARTICLE

Å leve i et fremmed land: hvordan å tilpasse seg?
Forstå en ny kultur og ta sine lagre i et fremmed land er en balanse mellom tilpasning til et annet miljø og bevare sin opprinnelige identitet ... Vellykket integrering i vertslandet er en av de viktigste utfordringene i landsforvisning. Mange utlendinger tror forstå kulturen i landet er den viktigste faktoren for en vellykket integrering.

Her er seks viktige punkter:

1. Lær deg språket i landet.


Enten du har en nesten total mangel på kunnskap om det lokale språket, eller du bare har noen få grunnleggende, vil du uunngåelig møte språkbarrieren. Med kjennskap til engelsk, vil du kunne 'komme med' i mange ikke-engelsktalende land. Imidlertid vil dette stragegy ikke være tilstrekkelig i det lange løp. Utover ren bekvemmelighet, beherske språket i landet av utestasjonering er et unektelig integrering vektor. Arbeidet med å snakke på et språk som ikke er din også endre måten du blir oppfattet eller mottatt i utlandet.
Lære språket kan starte i god tid før utestasjonering, men det kan gjøres en gang på stedet, i full neddykking. Hvis du er nybegynner, bør du ta klasser. Til hver sin egne metoder for å lære, for å forbedre eller bli tospråklige: ta intensive kurs, se på TV og lese lokalpressen, delta i gruppeaktiviteter og, selvfølgelig, registrere deg for en Polyglot Club arrangement .

2. Bli en Polyglot Club arrangør


Ved å være ansvarlig for en Polyglot Club nettverk, vil du gjøre en masse venner rapidely. Som et språk utveksling arrangør du møte mange lokale som ønsker å lære engelsk eller andre språk. Du vil også møte andre expats som ønsker å lære forskjellige språk.
Opprett et nytt møte nå!

3. Utforsk landet, byen din, nabolaget ditt.


Og hvis å virkelig oppdage et nytt sted, du hadde å gå seg vill litt? Å føle seg hjemme i det landet du utestasjonering, trenger du ikke bare må huske hjemmekontor rute eller besøke de berømte monumentene som en bestått turist. Bevege seg gradvis bort fra de store turist kretser gjennom byen sammen med venner som har vært der i lang tid. Forstå detaljene i et land eller identifisere dine favorittadresser krever litt innsats.

4. Vedta lokale livsstilen.


Neppe har du sette din poser i Thailand at du stresser i en spesialisert supermarked prøver å finne det de produktene du brukte til å konsumere i hjemlandet. Eksil i USA for et par måneder, du i utgangspunktet ser på utenlandske tv-kanaler som er kjent for deg, er du interessert svært tett til expat samfunnet, du tilbringe timer på Skype ... Hvis denne operasjonen kan være betryggende i en først, betyr det ikke lette integrasjonen inn i ditt nye hjem.
Du må leve kulturen og oppleve det. Nysgjerrighet blir din beste allierte. Holde seg borte fra tid til annen fra expat venner, smake på lokale retter, delta på kulturelle arrangementer, bli kjent med de ulike regler for høflighet ... Med andre ord, jeg aksepterer å bli overrasket. Målet er ikke å bli noen andre, og overholde alle lokale vaner, men å faktisk oppleve kulturen i det landet der du bor.

5. Lag et sosialt liv.


Ville muligheten til å ta kontakt med både lokalbefolkningen og andre utlendinger være en avgjørende faktor i suksessen til landsforvisning? En nykommer kan lære mye fra begge parter. Komme sammen med utlendinger som allerede har et skritt tilbake på sine erfaringer i landet vil ikke bare unngå en mulig isolasjon ved ankomst, men også gi deg praktiske råd: innsats for å åpne en bankkonto, registrerte leger, helsevesen, valg av en forsikring , skoler, fornyelse av arbeidstillatelser ... Finn utflyttede nettverk og foreninger og ... utvekslings! Igjen, Polyglot Club nettverk vil være til stor hjelp: kontakt medlemmer gjennom nettstedet, delta på alle slags sosiale arrangementer.
Etablere forbindelser med lokalbefolkningen. Det vil øke din kunnskap om landet og vil styrke din følelse av tilhørighet.
Avhengig av landet, er det mer eller mindre vanskelig å være i stand til å møte lokalbefolkningen, men angi alle muligheter: klubbens aktiviteter, skoleturer, forretningsmiljø, venner av venner ...

6. Opprettholde linker med ditt hjemland.


Utestasjonering sikkert endrer måten du ser på ditt eget land. Imidlertid ikke tilpasning ikke bety å gi opp sin egen kultur. Utfordringen ligger i å klare å bygge en slags dobbel kultur. Så det er best å holde kontakten med venner og familie at du ofte har midlertidig etterlatt seg. Chatte via sosiale nettverk, utveksle post, kommer tilbake fra tid til annen i ditt land ... Dette arbeidet også bidra til å redusere virkningen av avkastningen fra utlandet.

Related topics: