Ajuda

NOU ARTICLE

Quines són les 5 bones raons per anar a estudiar a un país estranger?Estudiar a l'estranger? És alhora fascinant i aterridor? Si vostè encara està una mica reticent a fer el pas, Polyglotclub li dóna les principals raons per abandonar el seu país d'origen. Dare l'aventura!
Anar a l'estranger per a la seva educació no passa de sobte! Per sobre de tot, es pot anar per les raons correctes?
Aquí hi ha 5 d'ells:

1. Aprendre una llengua estrangera


Bilingüe Converteixi sembla avui en dia una necessitat. Què millor manera d'aprendre un idioma estranger que la immersió total? La pràctica contínua d'un llenguatge amb el país natal és la millor manera de dominar-lo. A través dels seus estudis, vostè pot fins i tot aprendre vocabulari tècnic específic relacionat amb el seu camp (gestió, finances, comunicació ...). És un actiu molt valuós per als reclutadors. A més de l'avantatge professional, dominar altres llengües li permetrà obtenir més amics fàcilment. Per què no establir-se al país després? No obstant això, encara no es necessita temps per ser multilingües. Vostè necessitarà almenys tres mesos per tenir un bon coneixement de la llengua. Una estada d'un any, per descomptat, és el millor.
Un cop allà es pot participar en esdeveniments multilingües per complir amb les ordenances locals i la pràctica intensiva de l'idioma.

2. Descobreixi una nova cultura


La globalització ha estandarditzat la majoria de les cultures, però no del tot! Cadascun conserva les seves especificitats. Pot ser interessant descobrir altres formes de vida, això li donarà una major obertura. T'adonaràs que hi ha diferents formes de pensar i de veure les coses. Amb un esperit crític agut, ara serà capaç de comparar i jutjar els esdeveniments al país o en altres llocs.

3. Construir confiança en si mateix


'Alone in the jungle', aquest viatge al desconegut li farà madurar. Sense la seva família, haurà d'arreglar pel seu compte. Una experiència única per construir confiança en si mateix! Vostè aprendrà més sobre si mateix, però també obrir-se als altres. Va a conèixer a moltes persones i adaptar-se a diferents situacions i tornar com una nova persona.

4. aprenen de manera diferent


Els mètodes d'ensenyament no són els mateixos en un altre lloc que aquí, com a casa! Vostè haurà d'adaptar a un entorn d'aprenentatge on les regles són diferents.

Per exemple, al Regne Unit o els Estats Units, els professors estimulen el pensament personal en lloc d'aprendre de memòria.
No es preocupi: que segurament serà al mateix temps. Si vostè és acceptat en una escola estrangera, en general vol dir que vostè és un bon estudiant. De fet, la selecció es basa en general en els seus registres i la seva motivació.

5. Millora el teu CV


L'objectiu final d'estudis a l'estranger és per ressaltar el seu període d'estudi.
En l'era de la globalització, una cursa internacional és més valuós per al reclutador. Això demostra que vostè és independent, de ment oberta amb certa curiositat intel·lectual. Per viure fora del seu país d'origen, cal tenir habilitats d'adaptació. Aquestes habilitats són molt demandats pels reclutadors. A més, aquesta experiència a l'estranger serà una manera de diferenciar-se i competir més fàcilment al mercat de treball. No us oblideu de mencionar la seva experiència en el seu currículum vitae! 'He après a viure lluny de casa i integrar-me a un nou entorn'

Què passa si vostè no vol anar sol?


Per certes persones, deixant per si és un plaer. Per altres però, la iniciativa sembla perillosa i requereix coratge. És cert que hi ha obstacles: elecció de la formació; assegurança de salut; alt cost dels viatges i l'estada al país estranger ...
Els estudiants que dubten i temen que la quantitat de paperassa pot obtenir ajuda de 'programes d'intercanvi'. Van ser creats per promoure millor la mobilitat d'estudiants. No obstant això, no esperis a poder sortir a curt termini. En aquest camp, hi ha miracle: vostè ha de preparar la seva sortida a mínim un any abans de la data prevista de sortida, si més no pel registre.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All