Βοήθεια

Πώς να κάνει φίλους, ενώ ταξιδεύουν (3/5);Μέρος 3 από 5 (Πηγαίνετε στο μέρος 2 - Πηγαίνετε στο μέρος 4 )

- Επίσκεψη ομάδες


Σε ορισμένες χώρες όπως το Νεπάλ είναι πολύ πιο εύκολο να το απολαύσετε με μια ομάδα τουριστών. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη συμμετοχή σε αυτό το είδος της διαμονής 'all inclusive', ακόμη και αν δεν είναι το πράγμα σας. Βασικά θα καταλήξετε παγιδευμένοι με τον πελάτη, όπως εσείς, έτσι ώστε να είναι υποχρεωμένοι να συμμετάσχουν στη συνομιλία και να αρχίσουν να κάνουν φίλους.

- Πεζοπορία και δωρεάν περιηγήσεις


Δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά για να κάνει φίλους: ένα χαράτσι λίγες ώρες μπορεί να είναι επαρκής. Όλα τα τουριστικά μέρη προσφέρουν διάφορες μορφές της πεζοπορίας. Εγγραφείτε και είναι ανοικτή για τους άλλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε μια συνομιλία όταν ο οδηγός δεν μιλάει. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανοιχτός σε συζήτηση όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνετε ή να δείτε.

- Κάρτα παιχνίδι


Ένα παιχνίδι καρτών είναι ένα απίστευτο εργαλείο για να κάνει φίλους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσουν και να διασκεδάσουν με κάποιον που μόλις συνάντησε.

- Ρωτήστε τους άλλους


Δεν πρέπει να φοβάται του εμπαιγμού είναι επίσης μια καλή τεχνική για να συναντηθούν οι άνθρωποι. Όταν κάνετε τουρισμό, μην διστάσετε να ρωτήσετε για τις κατευθύνσεις σε έναν ξένο και να ζητήσει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε στη γειτονιά. Δεν χρειάζεται κατ 'ανάγκη ακόμη και να χάσει για να επικοινωνήσετε με έναν ξένο. Μου συμβαίνει συχνά να κάνουν ερωτήσεις αν και ξέρω ήδη την απάντηση. Δεν είναι ένα ψέμα, αλλά απλά μια δικαιολογία για να ξεκινήσετε μια συζήτηση.

Πηγαίνετε στο μέρος 2 - Πηγαίνετε στο μέρος 4

Related topics: