Hjelp

NEW ARTICLE

Hva er de 5 gode grunner til å gå studie i et fremmed land?Studere i utlandet? Det er både fascinerende og skremmende? Hvis du er fortsatt litt motvillige til å ta skrittet fullt ut, gir Polyglotclub deg de viktigste grunner for å forlate hjemlandet. Våg eventyret!
Går til utlandet for din utdannelse ikke bare skje! Fremfor alt, vil du gå for de riktige grunnene?
Her er fem av dem:

1. Lær et fremmed språk


Bli tospråklige synes i dag en nødvendighet. Hvilken bedre måte å lære et fremmedspråk enn total innlevelse? Sammenhengende praksis et språk med hjemlandet er den beste måten å mestre det. Gjennom studiene dine, kan du selv lære spesifikk teknisk vokabular knyttet til feltet (ledelse, økonomi, kommunikasjon ...). Det er en svært verdifull ressurs til rekrutterere. Foruten det faglige fordel, vil mestre andre språk tillate deg å få flere venner lett. Hvorfor ikke bosette seg i landet senere? Men selv der det tar tid å bli flerspråklige. Du vil trenge minst tre måneder for å ha en god kunnskap om språket. En ett års opphold selvfølgelig er best.
Der kan du delta i flerspråklige hendelser til å møte med lokale og øve intensivt språket.

2. Oppdag en ny kultur


Globalisering har standardisert fleste kulturer, men ikke helt! Hver beholder sine særegenheter. Det kan være interessant å oppdage andre måter å leve på, vil dette gi deg større åpenhet. Du vil innse at det er forskjellige måter å tenke og se ting. Med et skarpt kritisk sinn, vil du nå kunne sammenligne og dømme hendelsene hjemme eller andre steder.

3. Bygg selvtillit


'Alone in the jungle', vil dette reise inn i det ukjente gjør du modnes. Uten familien din, må du komme med på egen hånd. En unik opplevelse til å bygge selvtillit! Du vil lære mer om deg selv, men også vil åpne opp for andre. Du vil møte mange mennesker og tilpasse seg ulike situasjoner og komme tilbake som en ny person.

4. Lær annerledes


Den pedagogiske metoder er ikke det samme andre steder enn her, hjemme! Du er nødt til å tilpasse seg et læringsmiljø der reglene er forskjellige.

For eksempel i Storbritannia eller USA, lærere oppmuntre personlig tenkning fremfor læring utenat.
Ikke bekymre deg: du vil sikkert være opp til pålydende. Hvis du blir tatt i en utenlandsk skole, betyr det vanligvis at du er en god student. Faktisk er utvalget vanligvis basert på dine poster og din motivasjon.

5. Forbedre din CV


Det endelige målet med å studere i utlandet er å fremheve din studietid.
I globaliseringens tidsalder, er en internasjonal karriere mer verdifull for rekruttereren. Dette viser at du er selvstendig, open minded med en viss intellektuell nysgjerrighet. Å leve utenfor hjemlandet, må du ha tilpasningsevner. Disse ferdighetene er svært etterspurt av rekrutterere. I tillegg vil denne erfaringen i utlandet være en måte å skille deg og konkurrere lettere på arbeidsmarkedet. Ikke glem å nevne din erfaring på din CV! 'Jeg har lært å leve borte fra hjemmet og integrere meg selv til et nytt miljø'

Hva hvis du ikke ønsker å gå alene?


For enkelte mennesker, drar på egen hånd er en nytelse. For andre derimot, synes initiativet farlig og krever mot. Det er sant at hindringer finnes: valg av trening; helseforsikring; høye kostnader for reise og opphold i utlandet ...
Studenter som nøler og frykter mengde papirer kan få hjelp fra 'utvekslingsprogrammer'. De ble opprettet for å best kan fremme studentmobilitet. Men ikke forvent å kunne dra på kort varsel. På dette feltet, noe mirakel: du må forberede avreise minst ett år før planlagt avreisedato, hvis bare for registreringen.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All