Ajutor

NEW ARTICLE

Cum de a învăța limba chineză înainte șederii dumneavoastră în China?
Nu este usor sa mergi studiază sau lucrează în China fără să vorbească chineza.
Chiar dacă cursurile pe care le va lua vor fi în limba engleză sau va fi capabil să vorbească limba engleză cu colegii, va trebui cu siguranță să învețe chineza pentru a obține de la viață de zi cu zi.
PolyglotClub vă oferă sfaturi și mărturii de la membrii săi care vă vor ajuta să începeți.

Chineză este accesibil tuturor


'Când m-am dus în China, nu am vorbi un cuvânt de chinezi, am învățat acolo și m-am întors cu un nivel bun de conversație', spune Cécile, 24, care a mers la Beijing într-un program de schimb cu Universitatea ea.
'Am avut câteva ore de chinezi în școală, dar când am lăsat, nu vorbeam deloc, își amintește Martine, 23, care a studiat în Shanghai. Mele 6 luni de pe site-ul chinez mi-a permis să încep un stagiu în care am lucrat vorbind în limba chineză. Am scris deja un pic și, mai presus de toate, am putut citi și de tip chinezesc! '

Chineză de învățare este mai dificilă decât limba engleză sau spaniolă. Cu toate acestea, chineză este la îndemâna tuturor.
Limbajul în sine nu este greu. Gramatica este accesibil. În chineză, există, într-adevăr, nici bărbat sau femeie, nu singular sau plural sau conjugare, sau variante. Care poate fi o problemă unele sunete care nu există deloc în limba ta maternă și care fac pronunțarea chinez mai mult de a stăpâni decât japonezii, de exemplu.

Cineva care nu are nici o ureche pentru muzică va avea un timp de greu distinge diferite sunete, dar cheia de a învăța limba chineză, este deosebit de să fie disciplinat și să aibă o memorie bună.
Învățarea chineză este ca învățarea două limbi: scris și oral.
În China, am învățat nici să citească, nici să scrie, am învățat doar să vorbesc, spune Cécile. După un an, am putut face cumpărături mea, cumpara un bilet de tren, ia un taxi, ordine într-un restaurant și să vorbească despre ploaia și vremea.

Dacă aveți puțin timp înainte de a pleca China, va sfatuim sa se concentreze asupra oral, fără a începe să învețe scris, ceea ce este foarte dificil.
Desigur, va trebui să știți câteva personaje pentru a identifica nume de străzi, stații de autobuz sau de toaletă!
Deși cel mai bine este să înceapă să învețe limba chineză înainte de a pleca, vei progresa în special în China. După cum subliniază Cécile 'vom învăța cu siguranță în doi ani curs în Franța ceea ce am învățat în două luni pe loc!'

Mandarin: limba vorbită de-a lungul China


Nu sunt una, ci mai multe limbi din China, comparabil cu dialecte. Dar dacă vrei să vorbești un util chinez, începe cu Mandarin.
Potrivit orașul sau zona de China în care vă aflați, chinezii nu vorbesc neapărat Mandarin între ei, dar ei cu toții Mandarin și ei pot vorbi fără probleme pentru tine. Caractere chinezești sunt aceleași în toate limbile chineză, dar pronunția lor și câteva cuvinte sunt diferite.
Cu excepția câteva canale TV în cantoneză, TV, radio și toate mass-media este în Mandarin!

Treceți HSK pentru a testa chineză dumneavoastră


HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) este singurul test chinez recunoscut în China. Se testează nivelul de chineză 1 (posibilitatea de a utiliza și înțelege propoziții simple) la 6 (competență în limba curentă).
Mai multe informații despre HSK.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4 All