Ajutor

NEW ARTICLE

Este suficient engleză atunci când călătoresc în străinătate?Dacă sunteți de planificare pentru a rămâne în care engleza nu este limba ta maternă și planul de a face mai mult decât să trăiesc într-o bulă expat și doar 'a lua cu' în țară, în funcție de unde te duci, va trebui să învețe limba locală .

Pur și simplu, engleza nu este întotdeauna suficientă. Am invatat asta acum multi ani in timp ce încearcă să găsească drumul în jurul meu Munchen pe prima mea călătorie în Germania și, mai recent, după ce a petrecut sase ani in Thailanda.

Este o greșeală să presupunem oamenii vor înțelege limba engleză. Acesta poate fi limba vorbită cel mai din lume, dar marea majoritate a oamenilor de pe Pamant nu vorbesc engleza.
Aflați cum să comunice cu localnicii în propria lor limbă - nu numai că va face viata mult mai ușor, va va ajuta sa experimenta mai bine cultura.
Cultura poate fi împărțită în două categorii: arc-cultură istorică și cultura modernă.
În timp ce poate fi capabil de a studia istoria unei țări, folosind limba engleză, nu veți înțelege cultura actuală, fără să știe, de asemenea, limba în care această cultură este exprimat.

De exemplu, în Thai, nu spun că cineva este târziu, ai spus ei 'vin încet'.
Dacă ar fi să traducem literal și spune că cineva vine târziu, acest lucru ar însemna seara târziu.
Dacă aveți de gând să-și petreacă o sumă considerabilă de timp într-o țară, fă-ți o favoare și să învețe limba locală!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All