Hjælp

NEW ARTICLE

Sådan at lære kinesisk, før dit ophold i Kina?
Det er ikke let at gå studere eller arbejde i Kina uden at tale kinesisk.
Selvom de kurser, du vil tage, vil være på engelsk, eller du vil være i stand til at tale engelsk med dine kollegaer, vil du helt sikkert nødt til at lære kinesisk for at komme med i hverdagen.
PolyglotClub giver dig råd og testimonials fra sine medlemmer, der vil hjælpe dig i gang.

Kinesisk er tilgængelig for alle


'Da jeg gik til Kina, havde jeg ikke taler et ord af kinesisk, har jeg lært der, og jeg kom tilbage med et godt niveau for samtale,' siger Cécile, 24, der gik til Beijing i et udvekslingsprogram med hendes universitet.
'Jeg havde et par timer af kinesisk i skolen, men da jeg forlod jeg taler ikke på alle, husker Martine, 23, som studerede i Shanghai. Mine 6 måneders on-site kinesiske tilladt mig at starte en praktikplads, hvor jeg arbejdede tale på kinesisk. Jeg har allerede skrevet lidt og frem for alt, jeg kunne læse og skrive kinesisk! '

At lære kinesisk er sværere end engelsk eller spansk. Men kinesisk er, inden for rækkevidde af alle.
Sproget selv er ikke svært. Den grammatik er tilgængelige. På kinesisk er der faktisk hverken mand eller kvinde, ingen ental eller flertal eller konjugation eller variationer. Som kan være et problem er nogle lyde, der ikke findes på alle i dit modersmål, og som gør udtalen af ​​kinesisk længere at mestre end japanerne, for eksempel.

Nogen der har nogen øre for musik vil have en hård tid skelne mellem de forskellige lyde, men nøglen til at lære kinesisk, er især at være disciplineret og har en god hukommelse.
At lære kinesisk er ligesom at lære to sprog: et skriftligt og et mundtligt.
I Kina, har jeg lært hverken at læse eller skrive, jeg lærte kun at tale, siger Cécile. Efter et år, kunne jeg gøre mit indkøb, købe en togbillet, tage en taxa, orden i en restaurant og taler om regn og vejret.

Hvis du har lidt tid, før de forlader Kina, vi rådgive dig til at fokusere på mundtlig uden at starte for at lære at skrive, hvilket er meget vanskeligt.
Selvfølgelig skal du vide et par bogstaver til at identificere gadenavne, busstoppesteder eller toilet!
Selv om det er bedst at begynde at lære kinesisk, før du forlader, vil du især fremskridt i Kina. Som Cécile fremhæver 'Vi vil helt sikkert lære i 2 år kursus i Frankrig, hvad vi lærer i 2 måneder i stedet!'

Mandarin: det talte sprog i hele Kina


Der er ikke én, men flere kinesiske sprog, der kan sammenlignes med dialekter. Men hvis du ønsker at tale et nyttigt kinesisk, start med Mandarin.
Ifølge byen eller område af Kina, hvor du er, behøver kineserne ikke nødvendigvis tale Mandarin mellem dem, men de ved alle, mandarin og de kan tale uden problemer med dig. Kinesiske tegn er de samme i alle kinesiske sprog, men deres udtale og nogle ord er forskellige.
Undtagen et par tv-kanaler i kantonesisk, TV, radio og alle medier er i Mandarin!

Før HSK at teste din Chinese


Den HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) er den eneste kinesiske test anerkendt i Kina. Det tester din kinesiske niveau 1 (i stand til at bruge og forstå enkle sætninger) 6 (nuværende sprogfærdighed).
Mere information om HSK.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4 All