Ajutor

NEW ARTICLE

Trăind într-o țară străină: cum să se adapteze?
Înțelegerea o nouă cultură și luând rulmenți sale într-o țară străină sunt un echilibru între adaptare la un mediu diferit și păstrarea identității original ... integrare de succes în țara gazdă este una dintre principalele provocări ale expatriere. Mulți cred că expatriați înțelege cultura țării este principalul factor pentru o integrare de succes.

Aici sunt 6 puncte cheie:

1. Aflați limba țării.


Indiferent dacă aveți o lipsă aproape totală de cunoaștere a limbii locale sau ai doar câteva elementele de bază, veți confrunta cu inevitabil bariera lingvistică. Cu cunoștințe de limba engleză, va fi capabil să 'se descurce' în multe țări vorbitoare de limbă decât engleza. Cu toate acestea, acest lucru stragegy nu vor fi suficiente pe termen lung. Dincolo de simpla comoditate, stăpânirea limbii țării de expatriere este un vector de integrare incontestabil. Eforturile de a vorbi într-o limbă care nu este a ta schimba, de asemenea, modul în care sunt percepute sau primite în străinătate.
Învățarea limbii poate începe cu mult înainte de expatriere, dar se poate face o dată pe site-ul, în imersiune completă. Dacă sunteți un începător complet, trebuie să luați cursuri. Pentru fiecare propriile metode de a învăța, de a îmbunătăți sau a deveni bilingv: ia cursuri intensive, ma uit la TV și să citească presa locală, să participe la activități de grup și, desigur, înregistrați-vă pentru un eveniment poliglot Club .

2. Fii un organizator poliglot Club


Fiind responsabil de o rețea poliglot Club, va face o multime de prieteni rapidely. Ca un organizator de evenimente schimb limba pe care întâlnesc mulți locale care doresc să învețe limba engleză sau alte limbi. Veți întâlni, de asemenea, alte expati care doresc să învețe limbi diferite.
Creați o nouă reuniune acum!

3. Exploreaza țara, orașul, cartierul tău.


Și dacă într-adevăr a descoperi un loc nou, trebuia să te pierzi un pic? Pentru a se simtă ca acasă în țara dumneavoastră de expatriere, nu trebuie pur și simplu să memoreze traseul dvs. acasă-birou sau vizitați cele mai renumite monumente ca un turist care trece. Mutați treptat de circuitele turistice majore prin oraș, împreună cu prietenii care au fost acolo pentru o lungă perioadă de timp. Înțelegerea specificul unei țări sau identifică adresele preferate necesita unele eforturi.

4. Adoptarea stilul de viață locale.


Aproape ai pus bagajele din Thailanda care sa va grabiti într-un supermarket specializat încercarea de a găsi acolo produsele pe care le utilizate pentru consuma în țara dumneavoastră de origine. Expatriați în Statele Unite pentru câteva luni, te uiti practic la canalele de televiziune străine care sunt familiare pentru tine, esti interesat îndeaproape de comunitatea expat, va petreceti ore pe Skype ... Dacă această operațiune poate fi linistitor într-o în primul rând, aceasta nu facilitează integrarea ta în noua ta casă.
Trebuie să trăiești cultura și experiența asta. Curiozitate devine cel mai bun aliat. Stai departe din când în când de la prieteni expat, gusta feluri de mâncare locale, participa la evenimente culturale, se familiarizeze cu diferite coduri de politețe ... Cu alte cuvinte, să accepte să fi surprins. Scopul nu este de a deveni altcineva și să adere la toate obiceiurile locale, dar de a experimenta, de fapt, cultura țării în care locuiți.

5. Construiți o viață socială.


Ar capacitatea de a lua contact cu atât localnici, cât și a altor expatriați fi un factor determinant în succesul expatriere? Un nou venit poate învăța mult din ambele părți. Ia împreună cu expatriați care au deja un pas înapoi pe experiența lor în țară nu numai că va evita o posibilă izolare la sosire, dar, de asemenea, vă oferă sfaturi practice: eforturile de a deschide un cont bancar, medici înregistrate, sistemul de sănătate, selecție unei întreprinderi de asigurare , școli, reînnoirea permiselor de muncă ... Localizați rețele expatriați și asociații și ... de schimb! Din nou, rețeaua poliglot Club va fi de mare ajutor: elemente de contact prin intermediul site-ului, participa la tot felul de evenimente sociale.
Stabilirea legăturilor cu localnici. Acesta va spori cunoștințele dumneavoastră a țării și va întări sentimentul de apartenență.
În funcție de țară, este mai mult sau mai puțin dificil să fie în măsură să îndeplinească localnicilor, dar introduce toate oportunitățile: activitati de club, excursii școlare, mediul de afaceri, prieteni ai prietenilor ...

6. Menținerea legăturilor cu țara de origine.


Expatriere schimbă cu siguranță cum te uiți la propria țară. Cu toate acestea, adaptare nu înseamnă renunțarea la propria cultură. Provocarea constă în gestionarea a construi un fel de cultură dublu. Deci, cel mai bine este de a păstra legătura cu prietenii și familia pe care de multe ori au lăsat în urmă temporar. Chat prin intermediul rețelelor sociale, schimbul de mailuri, întoarce din când în când în țara dumneavoastră ... Aceste eforturi ajuta, de asemenea, atenuarea impactului întoarcerea din străinătate.

Related topics: