Apua

NEW ARTICLE

Asuminen vieraassa maassa: miten sopeutua?
Ymmärtäminen uusi kulttuuri ja ottamalla sen laakerit vieraassa maassa tasapaino sopeutumista eri ympäristössä ja säilyttää sen alkuperäisen identiteetin ... Onnistunut kotouttaminen vastaanottavaan maahan on yksi tärkeimmistä haasteista maastamuutto. Monet ulkosuomalaisille uskovat ymmärtämään kulttuurin maa on tärkein tekijä onnistuneen integraation.

Tässä ovat 6 avainkohdat:

1. Opettele maan kieltä.


Onko sinulla lähes täydellinen puuttuminen osaa paikallista kieltä tai sinulla on vain muutamia perusasioita, tulet väistämättä kohtaamaan kielimuuri. Kanssa tuntemus Englanti, voit 'saada mukaan' monissa ei-Englanti puhuvissa maissa. Kuitenkin tämä stragegy ei riitä pitkällä aikavälillä. Beyond pelkkä mukavuus, hallitsemaan maan kielellä maastamuutto on kiistaton integraatio vektori. Pyrkimykset puhua kieltä, joka ei ole omasi myös muuttaa tapaa koetaan tai vastaanotettu ulkomailla.
Kielen oppiminen voi alkaa hyvin ennen ulkomaankorvauksen mutta se voidaan tehdä kerran päällä, kokonaan upottamalla. Jos olet täydellinen aloittelija, sinun pitäisi ottaa luokat. Kuolematon rakkaus menetelmiä oppia, parantaa tai tulla kaksikielisiä: ottaa intensiivikursseja, katsella televisiota ja lukea paikallisessa lehdistössä, osallistua ryhmätoimintaan ja tietenkin rekisteröityä Polyglot Club tapahtuma .

2. Tule Polyglot Club järjestäjä


Olemalla vastaa Polyglot Club verkko, voit tehdä paljon ystäviä rapidely. Koska kielen vaihto tapahtuman järjestäjä tapaat monia paikallisia, jotka haluavat oppia Englanti tai muita kieliä. Tapaat myös muita ulkomailla asuville, jotka haluavat oppia eri kieliä.
Luo uusi kokous nyt!

3. Tutki maa, kaupunki, lähistöltä.


Ja jos todella löytää uusi paikka, sinulla oli eksyä vähän? Tuntea olonsa kotoisaksi maassanne maastamuutto, sinun ei yksinkertaisesti tarvitse muistaa kodin-toimiston reitin tai vierailla kuuluisa monumentteja kuten ohimennen turisti. Siirrä vähitellen päässä tärkeimmistä turisti piirien kautta kaupungin yhdessä ystävien kanssa, jotka ovat olleet siellä jo pitkään. Ymmärtäminen erityispiirteet maan tai tunnistamaan suosikki osoitteet vaatia hieman ponnisteluja.

4. Ota paikallinen elämäntapa.


Tuskin on laitat laukut Thaimaassa että olet kiirehtiä erikoistunut supermarket yrittää löytää siellä tuotteita käytit kuluttaa omassa kotimaassaan. Ulkosuomalaisparlamentin Yhdysvalloissa muutaman kuukauden, et periaatteessa katsoa ulkomaisia ​​televisiokanavia, jotka ovat tuttuja sinulle, olet kiinnostunut hyvin tarkasti expat yhteisön, voit viettää tuntikausia Skype ... Jos tämä toiminta voi olla rauhoittavaa Ensimmäinen, se ei helpota teidän integroitumista uuteen kotiin.
Sinun täytyy elää kulttuuria ja kokea sen. Uteliaisuus tulee paras liittolainen. Pysy kaukana aika ajoin oman expat ystäviä, maistaa paikallisia ruokia, osallistua kulttuuritapahtumiin, tutustua eri koodit kohteliaisuus ... Toisin sanoen, hyväksy yllättyä. Tavoitteena ei ole tulla joku muu ja noudattaa kaikkia paikallisia tapoja, mutta todella kokea kulttuuria maa, jossa asut.

5. Rakenna sosiaaliseen elämään.


Olisiko kyky yhteyttä sekä paikallisten ja muiden ulkosuomalaisten olla ratkaiseva tekijä onnistumisen maastamuutto? Tulokas voi oppia paljon molemmille osapuolille. Saat mukana muuttaneista joilla on jo askel taaksepäin kokemuksistaan ​​maassa ei vain välttää mahdollinen eristäminen saapuessa mutta myös antaa sinulle käytännön neuvoja: pyrkimyksiä avata pankkitili, rekisteröity lääkärit, terveydenhuollon järjestelmä, valinta vakuutus , koulut, uusiminen työlupien ... Etsi ulkosuomalaisten verkostoja ja yhdistyksiä ja ... vaihto! Jälleen Polyglot Club verkko tulee olemaan suurta apua: kosketinelimet kautta verkkosivuilla, osallistua kaikenlaisia ​​sosiaalisia tapahtumia.
Luodaan yhteyksiä paikallisten kanssa. Se kasvaa tietosi maan ja vahvistaa teidän tunnetta.
Maasta riippuen, se on enemmän tai vähemmän vaikea pystyä täyttämään paikalliset ihmiset vaan tulevat kaikki mahdollisuudet: kerhotoimintaa, luokkaretkiä, liiketoimintaympäristö, ystävien ystävät ...

6. Pidä yhteydet alkuperämaahan.


Maastamuutto- varmasti muuttaa miten asiaa oman maan. Kuitenkin, mukauttamisesta ei tarkoita luopumista omaan kulttuuriin. Haasteena on hallita rakentaa eräänlainen kaksinkertainen kulttuuria. Joten se on parasta pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen, että olet usein tilapäisesti jääneet. Chat kautta sosiaalisia verkostoja, vaihdetaan viestit, palaa aika ajoin omassa maassa ... Nämä ponnistelut myös lieventää vaikutuksia paluun ulkomailta.

Related topics: