Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të bërë miq gjatë udhëtimit (4/5)?Pjesa 4 nga 5 (Shko në pjesën 3 - Shko në pjesën 5 )

- Të jenë të interesuar nga të tjerët


Njerëzit duan të flasin për veten e tyre. Ne jemi të gjithë në mënyrë të pandërgjegjshme pak egoist dhe presin vetëm një gjë: të flasim për veten tonë. Pra, kthejnë atë në avantazhin tuaj. Pas duke filluar një bisedë me dikë bëni pyetje të hapura si:
- 'Çfarë vendi keni udhëtuar ndonjëherë?'
- 'Cili është destinacioni juaj i preferuar?'
- 'Ku je?'
Para se të udhëtoni, lexoni edhe librin 'Si të fituar miq dhe të ndikojnë në njerëzit' nga Dale Carnegie. Kjo do t'ju ndihmojë të kthehet në një bisedë rastësore në një miqësi të qëndrueshme.

- Të jetë i hapur për përvoja të reja


Ne shpejt mund të kufizohet për aktivitete turistike në qoftë se vetëm në këmbë në këshillën e një udhëzues.
Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë një gjë shumë të thjeshtë ... çdo herë që të merrni një mik të ri, të themi po për të gjithë miqtë propozimet tuaja për të dalë.
Ju nuk mund të parashikojnë një përvojë të aftë për të ndryshuar jetën tuaj. Ndonjëherë propozimi më banale mund të provojë të jetë një aventurë të paharrueshme.

Go to pjesë 3 - Shko në pjesën 5

Related topics: