Help

Hoe taalbuddies te vindenEen van mijn doelen voor dit jaar 2017 wordt steeds meer vloeiend met zowel Duits als Russisch, ik hou een dagelijkse agenda voor beide talen, ik kijk video's, leer nieuwe woordenschat, luister naar de radio en zeker als ik deze activiteiten en anderen altijd doe Dag zal ik meer kennis krijgen van mijn focustaal, maar zal ik vloeiend worden?

Zeer vaak vind ik mensen die al een tijdje Spaans hebben gestudeerd, ze hebben het al een paar jaar aan de universiteit gestudeerd en kunnen het lezen en het veel begrijpen, maar als het tijd is om te praten, zeggen ze nauwelijks iets. Ik heb me onlangs in dezelfde situatie gevonden toen ik in Miami in een hostal was, er waren een paar Duitsers en zelfs toen ik heel goed met hen in Engels kon communiceren, besloot ik mijn Duits te oefenen.
Ik was in staat om bijna alles te begrijpen wat ze tegen me vertelden, maar toen het tijd was om iets te zeggen dat ik een beetje moest worstelen terwijl ik mijn zinnen correct opbouwde, zou ik zeggen dat de hele ervaring erg positief was, ik oefende mijn Duitser, ik was In staat om te begrijpen, maar belangrijker, ik heb gemerkt waar mijn Duitser een beetje moest aanpassen.
Dit was een zeer directe manier om te beoordelen waar mijn taalvaardigheden waren. Ik besefte toen dat bepaalde oefeningen die ik elke dag heb gedaan niet zo effectief waren als in het verleden, het bleek dat ik een online taal moest zoeken partner,
Mijn eerste optie was Polyglotclub.com , ik heb contact opgenomen met sommige mensen in de chat en de videochat ook, het helpt veel meer als je Whatsapp omdat meer mensen deze applicatie hebben dan Messenger of Skype die ik heb. Ik kon geen Duitsers vinden, maar de Russen zijn erg geïnteresseerd in het leren van Engels, zodat me geholpen.
Een andere optie, een website die veel Polyglotclub.com met Polyglotclub.com , het is Italki , hun platform is zeer vergelijkbaar. Het enige verschil is dat u online-onderwijzers kunt vinden en sommigen van hen zijn zeer goedkoop en bieden pakketten, u kunt contact opnemen met andere gebruikers als Nou en maak vrienden
De derde optie was Couchsurfing.com , deze website is niet gericht op het leren van talen, het is meer een site voor backpackers om gastheren te vinden en vrienden te maken tijdens het reizen over de hele wereld, maar er zijn verschillende clubs, sommige van hen voor taalleerlingen, elke dag Mensen zoeken naar taaluitwisselingspartners: Portugees voor Chinees, Japans voor Duits, Duits voor Italiaans en Conversatiegroepen via Whatsapp of Messenger, deze website is gratis, hier heb ik contact opgenomen met enkele Russen geïnteresseerd in Engels leren.
De vierde optie is een bekende app genaamd HelloTalk . Hier stemmen mensen elkaar ook op zinnen en chatten. Het is niet een goede applicatie om te praten, maar je kunt mensen contacteren en later met hen praten via een ander medium, zoals Whatsapp of Messenger .
Er zijn veel toepassingen vergelijkbaar met Hellotalk zoals Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla en PopOn maar een paar te noemen. Er zijn ook verschillende apps aangepast voor specifieke talen.
Een taal is een levend ding en zelfs als je op je eigen manier studeert, moet je het communiceren. Op een bepaald moment van je taal leren, voel je dat je niet klaar bent voor een taalpartner, maar denk aan de miljoenen mensen die Migreren van land naar land op zoek naar betere kansen, er is geen mogelijkheid voor hen, ze moeten het moeilijk leren, maar we weten allemaal dat onderdompeling de beste manier is om de taal te leren, het is niet gemakkelijk, maar het is effectief.
Er zijn zeker meer sites en manieren om taalpartners over de hele wereld te vinden, denk aan dating sites bijvoorbeeld of gaming sites, de wereld wordt kleiner en via het internet kunnen we talenpartners vinden en mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van onze moedertaal , Vergeet niet dat je proactief moet zijn, wacht niet op mensen om naar je te zoeken. Zoek taalpartners, wacht niet, de tijd is nu.
Laat alstublieft commentaar achter en laat me weten als u van andere websites weet, als u al een taalpartner hebt gevonden, laat het me weten hoe u het heeft gedaan, welke tips dan ook? Elke andere website? Apps? Bedankt voor het lezen en gelukkig leren.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All