Ajutor

NEW ARTICLE

Cum să găsiți parteneri de limbăUnul dintre obiectivele mele pentru anul 2017 devine din ce în ce mai fluent atât cu limba germană, cât și cu limba rusă, țin un program zilnic pentru ambele limbi, vă uit la videoclipuri, învăț vocabular nou, ascultați radioul și sigur dacă continuă să fac aceste activități și altele Zi voi câștiga mai multă cunoaștere a limbajului meu de focalizare, dar, voi deveni mai fluent?

Foarte des găsesc oameni care au studiat spaniolă pentru o vreme, de fapt ei l-au studiat la universitate de câțiva ani și pot să o citească și să o înțeleagă foarte mult, dar când este timpul să vorbești abia spun nimic. M-am trezit în aceeași situație recent când locuiam într-o gazdă din Miami, erau câțiva germani și chiar când am putut comunica foarte bine cu ei în limba engleză, am decis să-mi practic germana.
Am reușit să înțeleg aproape tot ceea ce mi-au spus, dar când a venit timpul să spun ceva că trebuie să mă lupt puțin, făcând corect propozițiile, aș spune că întreaga experiență a fost foarte pozitivă, am practicat germana, am fost Capabil să înțeleagă, dar mai important, am observat în cazul în care germanul meu avea nevoie de ceva tuning.
Aceasta a fost o modalitate foarte directă de a evalua unde sunt competențele mele lingvistice, am realizat atunci că anumite exerciții pe care le făceam în fiecare zi nu erau la fel de eficiente ca în trecut, devenise clar că trebuie să caut un limbaj on-line partener,
Prima mea opțiune a fost Polyglotclub.com , am contactat unii oameni în chat și video chat, de asemenea, ajută mult mai mult dacă aveți Whatsapp deoarece mai multe persoane au această aplicație decât messenger sau Skype care este cea pe care o am. Nu am reușit să găsesc nici un german, dar rușii sunt foarte interesați să învețe limba engleză, astfel încât să mă ajute.
O altă opțiune, un site foarte similar cu Polyglotclub.com , este Italki , Italki lor este foarte asemănătoare, singura diferență fiind că puteți găsi tutori on-line și unele dintre ele sunt foarte ieftine și oferă pachete, puteți contacta alți utilizatori ca Bine și face prieteni
Cea de-a treia opțiune a fost Couchsurfing.com , site-ul nu se axează pe Couchsurfing.com limbilor străine, este mai mult un site pentru backpackeri pentru a găsi gazde și a face prieteni în timp ce călătoresc în întreaga lume, dar există cluburi diferite, unele pentru elevi, Oamenii caută parteneri de schimb de limbă: portugheză pentru chineză, japoneză pentru germană, germană pentru italiană, precum și grupuri de conversație prin Whatsapp sau mesager, acest site este gratuit, aici din nou am contactat unii ruși interesați de învățarea limbii engleze.
A patra opțiune este o aplicație bine cunoscută numită HelloTalk , aici oamenii se corectează reciproc și vorbesc, de asemenea, nu este o aplicație foarte bună pentru a vorbi, dar puteți contacta oamenii și mai târziu să vorbiți cu ei printr-un alt mediu, cum ar fi Whatsapp sau Messenger .
Există o mulțime de aplicații similare cu Hellotalk cum ar fi Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla și PopOn doar pentru a numi câteva. Există, de asemenea, mai multe aplicații personalizate pentru anumite limbi.
O limbă este un lucru viu și chiar dacă studiezi pe cont propriu vei avea nevoie să comunice, într-un anumit moment al învățării limbii tale, vei simți că nu ești pregătit pentru un partener lingvistic, dar gândește-te la milioane de oameni care Migrează dintr-o țară în alta în căutarea unor oportunități mai bune, nu există vreo opțiune pentru ei, trebuie să o învețe cu greu, dar știm cu toții că imersiunea este cel mai bun mod de a învăța limba, nu este ușor, dar este eficientă.
Sigur că există mai multe site-uri și modalități de a găsi parteneri de limbă în întreaga lume, gândiți-vă de site-uri de dating, de exemplu sau de site-uri de jocuri, lumea devine mai mică și prin internet găsim parteneri de limbă și oameni interesați să învețe limba noastră maternă , Amintiți-vă că trebuie să fiți proactivi, nu așteptați ca oamenii să vă caute. Căutați parteneri de limbă, nu așteptați, timpul este acum.
Vă rugăm să lăsați comentarii și să-mi spuneți dacă știți de alte site-uri web, dacă ați găsit deja un partener de limbă să-mi spuneți cum ați făcut-o, orice sfaturi? Orice alte site-uri web? Apps? Vă mulțumim pentru lectură și învățare fericită.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All