Hur man hittar språkpartner

Ett av mina mål för år 2017 blir flytande med både tyska och ryska, jag håller ett dagligt schema för båda språk, jag tittar på videor, läser ny vokabulär, lyssnar på radio och säkert om jag fortsätter att göra dessa aktiviteter och andra varje Dag kommer jag att få mer kunskap om mitt fokus språk men blir jag mer flytande?

Mycket ofta hittar jag personer som har studerat spanska ett tag, faktiskt de studerade det på universitetet i ett par år och kan läsa det och förstå det mycket, men när det är dags att prata, säger de knappt något. Jag befann mig i samma situation nyligen när jag bodde i ett hostal i Miami, det fanns ett par tyskar och även när jag kunde kommunicera mycket bra med dem på engelska bestämde jag mig för att träna min tyska.
Jag kunde förstå nästan allt de sa till mig men när det var dags att säga något jag var tvungen att kämpa lite medan jag byggde mina meningar korrekt, skulle jag säga att hela upplevelsen var mycket positiv, jag övade min tyska, jag var Kunna förstå men viktigare, jag märkte var min tyska behövde lite inställning.
Detta var ett mycket direkt sätt att bedöma var mina språkliga färdigheter var, jag insåg då att vissa övningar jag gjorde varje dag inte var lika effektiva som de var tidigare, blev det klart att jag var tvungen att leta efter ett onlinespråk partner,
Mitt första alternativ var Polyglotclub.com , jag kontaktade några personer i chatten och videochatten också, det hjälper mycket mer om du har Whatsapp eftersom fler personer har denna applikation än budbärare eller Skype som är den jag har. Jag kunde inte hitta någon tysk men ryssarna är mycket intresserade av att lära sig engelska så det hjälpte mig.
Ett annat Polyglotclub.com , en Italki liknar Polyglotclub.com , det är Italki , deras Italki är väldigt likadan, den enda skillnaden är att du kan hitta onlinelärare och några av dem är mycket billiga och erbjuder paket, du kan kontakta andra användare som Bra och få vänner
Det tredje Couchsurfing.com var Couchsurfing.com , den här Couchsurfing.com är inte inriktad på Couchsurfing.com , det är mer en plats för backpackers att hitta värdar och göra vänner när de reser runt om i världen, men det finns olika klubbar, några av dem för språkelever, så varje dag Folk söker språkutbytespartners: portugisiska för kinesiska, japanska till tyska, tyska för italienska samt konversationsgrupper genom Whatsapp eller budbärare, den här webbplatsen är gratis, här kontaktade jag några ryssar intresserade av att lära sig engelska.
Det fjärde alternativet är en välkänd app som heter HelloTalk . Här korrigerar du andras meningar och chatt också. Det är inte en väldigt bra applikation att prata, men du kan kontakta personer och senare prata med dem via ett annat medium som Whatsapp eller Messenger .
Det finns många applikationer som liknar Hellotalk som Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla och PopOn bara för att nämna några. Det finns också flera appar som är anpassade för specifika språk också.
Ett språk är en levande sak och även om du studerar ensam så småningom behöver du det att kommunicera. Vid något tillfälle av din språkinlärning kommer du att känna att du inte är redo för en språkpartner, men tänk på de miljoner människor som Migrera från land till land letar efter bättre möjligheter, det finns inget alternativ för dem, de måste lära sig det på ett svårt sätt, men vi vet alla att nedsänkning är det bästa sättet att lära sig språket, det är inte lätt men det är effektivt.
Det finns säkert fler webbplatser och sätt att hitta språkpartner runt om i världen, tänk på datingsidor till exempel eller spelwebbplatser, världen blir allt mindre och via internet kan vi hitta språkpartner och personer intresserade av att lära sig vårt modersmål , Kom ihåg att du måste vara proaktiv, vänta inte på att människor ska leta efter dig. Leta efter språkpartner, vänta inte, tiden är nu.
Vänligen lämna kommentarer och låt mig veta om du känner till andra webbplatser, om du redan har hittat en språkpartner, låt mig veta hur du gjorde det, några tips? Några andra webbplatser? Apps? Tack för att du läste och gladde dig.