Ajuda

NOU ARTICLE

Com trobar CompaUn dels meus objectius per a aquest any 2017 s'està convertint en més fluïda tant amb alemany i rus, guardo un horari diari dels dos idiomes, veig vídeos, aprendre nou vocabulari, escoltar la ràdio i segur que si segueixo fent aquestes i altres activitats cada dia guanyaré més coneixement del meu llenguatge, però el focus, arribaré a ser més fluïda?

Molt sovint em trobo amb persones que han estat estudiant espanyol per un temps, de fet, la van estudiar a la universitat durant un parell d'anys i pot llegir-lo i entendre'l molt, però quan arriba el moment de parlar amb prou feines dir res. Em trobava en la mateixa situació fa poc, quan em s'allotjava en un hostal a Miami, hi havia un parell d'alemanys i fins i tot quan podia comunicar molt bé amb ells en anglès jo vam decidir practicar el meu alemany.
Jo era capaç d'entendre gairebé tot el que em deia, però quan va arribar el meu moment de dir alguna cosa que havia de patir una mica, mentre que la construcció de les meves oracions correctament, hauria de dir que l'experiència va ser molt positiva, vaig practicar el meu alemany, que estava capaç d'entendre però el més important, em vaig adonar que el meu alemany necessitava una mica de posada a punt.
Aquesta era una manera molt directa per avaluar on els meus coneixements d'idiomes eren, em vaig adonar que certs exercicis que estava fent tots els dies no eren tan efectius com ho van ser en el passat, es va fer evident que tenia que busqui una llengua en línia soci,
La meva primera opció era Polyglotclub.com , vaig entrar en contacte amb algunes persones al xat i xat de vídeo, així, ajuda molt més si es té Whatsapp ja que més persones tenen aquesta aplicació de missatgeria o Skype , que és la que tinc. Jo no era capaç de trobar res d'alemany, però els russos estan molt interessats en l'aprenentatge d'anglès pel que em va ajudar.
Una altra opció, un lloc web molt similar a Polyglotclub.com , és Italki , la seva plataforma és molt similar, l'única diferència és que es pot trobar professor en línia i alguns d'ells són molt barats i paquets d'oferta, pot posar-se en contacte amb altres usuaris com bé i fer amics
La tercera opció era Couchsurfing.com , aquest lloc web no es centra en l'aprenentatge d'idiomes, és més un lloc per a motxillers per trobar amfitrions i fer amics mentre viatja per tot el món, però hi ha diferents clubs, alguns d'ells per a estudiants d'idiomes, de manera que tots els dies la gent està buscant socis d'intercanvi d'idiomes: portuguès de xinès, japonès per a alemany, alemany per a l'italià, així com grups de conversa a través de Whatsapp o missatger, aquest lloc web és gratis, aquí de nou vaig entrar en contacte amb alguns russos interessats en aprendre anglès.
La quarta opció és una aplicació molt coneguda anomenada HelloTalk , aquí la gent corregir les frases de l'altre i xerrar, així, no és una molt bona aplicació per parlar, però pot posar-se en contacte amb la gent i després parlar amb ells a través d'un altre mitjà com Whatsapp o Messenger .
Hi ha una gran quantitat d'aplicacions similars a Hellotalk com Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla i PopOn només per nomenar uns quants. També hi ha diverses aplicacions a mida per a determinats idiomes també.
Una llengua és un ésser viu i encara que està estudiant pel seu compte, finalment, que el necessitareu per a comunicar-se, en algun moment del seu aprenentatge d'idiomes es sentirà vostè no està llest per a un company d'idioma, però pensar en els milions de persones que migren d'un país a un altre a la recerca de millors oportunitats, no hi ha cap opció per a ells, han d'aprendre de la manera difícil, però tots sabem que la immersió és la millor manera d'aprendre l'idioma, no és fàcil, però és eficaç.
Per segur que hi ha més llocs i formes de trobar un intercanvi d'idiomes de tot el món, pensi en els llocs de cites per exemple, o de jocs d'atzar llocs així, el món és cada vegada més petit i a través d'Internet podem trobar idiomes socis i persones interessades en l'aprenentatge de la nostra llengua materna , només recordi que vostè ha de ser proactiu, no esperi que la gent miri per a vostè. Cercar parelles lingüístiques, no s'espera, el temps és ara.
Si us plau, deixar comentaris i vull saber si vostè sap d'altres llocs web, si ja vas trobar un company d'idioma que em faci saber com ho va fer, algun consell? Qualsevol altre lloc web? Apps? Gràcies per la lectura i l'aprenentatge feliç.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All