Hellotalk aplicació d'intercanvi d'idiomes

Finalment, Llengües Aprenentatge és fàcil!


PolyglotClub.com s'enorgulleix a presentar Hellotalk. Aquesta gran aplicació gratuïta t'ajudarà a practicar les seves idiomes preferits:
- Aprendre més de 100 idiomes!
- Els seus professors són nadius de tot el món
- Hellotalk ofereix eines intuïtives i una experiència única
Hellotalk

El món vol parlar amb vostè

Finalment, la pràctica i l'aprenentatge de noves llengües és tan fàcil i intuïtiu. Hellotalk per iOS i Android és una aplicació de llenguatge on els parlants nadius són els seus mestres. Només has de triar l'idioma que voleu aprendre (més de 100 idiomes estan disponibles) i posar-se en contacte immediatament amb parlants nadius d'aquesta llengua. Comença a aprendre i practicar immediatament.

Cerca

Fàcil i ràpidament trobar parelles nadius d'anglès a tot el món. Cercar per país, ciutat i per diversos criteris. ... és un dels millors actius de Hellotalk: la gent li ajudaran a aprendre i practicar l'idioma que vol aprendre. Per descomptat, vostè pot fer el mateix i ajudar a la gent a aprendre en el seu propi idioma.

Veu a text

Gràcies a Hellotalk, vostè tindrà l'oportunitat no només per parlar amb la gent de tot el món, sinó també enviar missatges de text. Això fa que la pràctica i l'aprenentatge de manera fàcil i intuïtiva. D'altra banda, Hellotalk 's eines de traducció robustos li permeten traduir, en parlar de les seves paraules en qualsevol idioma.

Text a veu

Escolteu la pronunciació estàndard de missatges que rep o envia. Compareu-ho amb la seva pròpia pronunciació per practicar i aprendre més ràpid!

Transliteration

Li agradaria practicar xinès, coreà, o altres idiomes no llatins? No hi ha problema. Amb Hellotalk, és molt fàcil d'aprendre tot tipus de personatges.

El que diuen de Hellotalk aplicació

“He après molt sobre el llenguatge i la cultura japonesa només dies després de la descàrrega Hellotalk aplicació. No puc creure com de eficient és que la tecnologia. És tan impressionant.”
Anthony H.
“Les persones que m'ajuden a aprendre són del lloc i parlen de forma nativa i estic obtenint els millors resultats! Mai he après tant en tan poc temps. Millor aplicació fins ara!”
Miguel P.

traducció

Parli naturalment i traduir immediatament en l'idioma que està aprenent o viceversa. You have over 100 languages available.

Trucades gratis

Hellotalk utilitza VoIP. Això vol dir que vostè serà capaç de fer / rebre trucades gratuïtes a / dels seus socis de aprenentatge de l'idioma de confiança, amb una perfecta qualitat de so. És com tenir un professor d'idiomes amb vostè tot el temps quan ho necessiti.

Favorits

Amb Hellotalk pot crear la seva pròpia base de dades de llengua estrangera: frases, arxius d'àudio, correccions, fotos i tot el que vulguis. Vostè tindrà tota la informació d'idioma favorit al seu abast, sobretot en Hellotalk.

Correcció Gramàtica

Gràcies a Hellotalk 's eines eficients, els seus socis d'aprenentatge pot corregir ràpidament la seva sintaxi, gramàtica, pronunciació i molt més. Això vol dir que vostè va a aprendre el llenguatge de la forma en què es parla realment, i no d'una manera artificial d'algunes solucions d'auto-aprenentatge poden suggerir.
Hellotalk.com homepage