Hellotalk езиков обмен ап

Накрая, изучаването на чужди езици е лесно!


PolyglotClub.com е горд да представи Hellotalk. Тази велика безплатно приложение ще ви помогне да практикуват любимите си езици:
- Научете повече от 100 езика!
- Вашите учители са носители на езика от цял ​​свят
- Hellotalk предлага интуитивни инструменти и уникално преживяване
Hellotalk

Светът иска да говори с вас

Накрая, практикуване и изучаване на нови езици е толкова лесно и интуитивно. Hellotalk за IOS и Android е език ап, където чужденци са вашите учители. Просто изберете езика, който искате да научите (повече от 100 езика са налични) и да се свържете незабавно се с автентичен носител на този език. Започнете да учат и практикуват веднага.

Търси

Лесно и бързо да се срещне родния английски партньори по света. Търсене по страна, град и по различни критерии. ... това е един от най-добрите актива на Hellotalk: хората ще ви помогнат да научите и да практикуват езика, който искате да научите. Разбира се, можете да направите едно и също нещо и да помогне на хората да научат собствения си език.

Voice в текст

Благодарение на Hellotalk, ще имате възможност не само да говорят с хора от цял ​​свят, но също така и изпращане на текстови съобщения. Това прави практикуването и учене толкова лесно и интуитивно. Освен това, Hellotalk 'и надеждни инструменти за превод ви позволяват да се превежда, докато говорите вашите думи на всеки език.

Текст към Voice

Вслушайте се в стандарт произнасянето на съобщения, които получавате или изпращате. Сравнете го със собствените си произношение да практикуват и да научат по-бързо!

Transliteration

Бихте ли искали да практикуват китайски, корейски, или други не-римски езици? Няма проблем. С Hellotalk, че е много лесно да се научат всички вид на героите.

Какво казват за Hellotalk ап

“Научих толкова много за японски език и култура, само дни след изтеглянето Hellotalk ап. Не мога да повярвам колко ефективно е, че технологията. Това е толкова впечатляващо.”
Anthony H.
“Хората, които ми помагат да научите са от мястото и да го говорят роден и аз съм се най-добри резултати! Никога не съм научил толкова много за толкова кратко време. Best ап досега!”
Miguel P.

Превод

Говорете естествено и веднага се преведат на езика, който изучавате, или обратното. You have over 100 languages available.

Безплатни разговори

Hellotalk използва VoIP. Това означава, че вие ​​ще бъдете в състояние да направи / получавате безплатни разговори към / от вашите доверени чуждоезиковото обучение партньори, с перфектно качество на звука. Това е нещо като преподаватели по чужд език с вас през цялото време, когато имате нужда от него.

Бележник

С Hellotalk можете да създадете своя собствена база данни на чужди езици: Фрази, аудио файлове, корекции, снимки и всичко, което искаш. Вие ще имате всички любимите езикова информация на пръстите си, всички в Hellotalk.

Корекция Grammar

Благодарение на Hellotalk 'и ефикасни инструменти, вашите учебни партньори могат бързо да коригират си синтаксис, граматика, произношение и много повече. Това означава, че вие ​​ще научите език начинът това е наистина говори и няма по изкуствен начин някои самообучение решения може да предложи.
Hellotalk.com homepage