Hellotalk app schimb limba

În cele din urmă, de învățare Limbi este usor!


PolyglotClub.com este mândru să prezinte Hellotalk. Acest mare aplicație gratuită vă va ajuta să practici limbi preferate:
- Aflați mai mult de 100 de limbi!
- Profesorii sunt vorbitori nativi din întreaga lume
- Hellotalk oferă instrumente intuitive și o experiență unică
Hellotalk

Lumea vrea să-ți vorbească

În cele din urmă, practica și învățarea de noi limbi este atât de ușor și intuitiv. Hellotalk pentru iOS si Android este o aplicatie limbaj în care vorbitorii nativi sunt profesori. Doar alege limba în care doriți să aflați (mai mult de 100 de limbi sunt disponibile), și de a lua legătura cu Îndată vorbitori nativi de limba. Începe să învețe și să practice imediat.

Cauta

Întâlni ușor și rapid parteneri nativi de limba engleza la nivel mondial. Cauta dupa tara, oras si de diverse criterii. ... este una dintre cele mai bune activ de Hellotalk: oamenii vor ajuta să învețe și practica limba pe care doriți să învețe. Desigur, puteți face același lucru și de a ajuta oamenii să învețe limba ta.

Voce la Text

Datorită Hellotalk, veți avea posibilitatea de a nu numai de a vorbi cu oamenii din întreaga lume, dar, de asemenea trimite mesaje text. Asta face practică și de învățare atât de ușor și intuitiv. Mai mult, Hellotalk unelte 's traducere robuste vă permit să traducă, în timp ce vorbea cuvintele tale în orice limbă.

Din text în voce

Asculta pronunția standard de mesajele pe care le primiți sau trimiteți. Compara-l cu propriul dvs. pronunție a practica si de a invata mai repede!

Transliteration

Doriți să practice chineză, coreeană, sau alte limbi non-romane? Nici o problema. Cu Hellotalk, este foarte ușor de învățat tot felul de personaje.

Ce se spune despre Hellotalk app

“Am învățat atât de multe despre limba și cultura japoneză doar câteva zile după descărcarea Hellotalk app. Nu pot să cred cât de eficient este faptul că tehnologia. E atât de impresionant.”
Anthony H.
“Oamenii care mă ajute să învețe sunt de la locul și vorbesc o nativ și Primesc cele mai bune rezultate! N-am învățat atât de mult în atât de puțin timp. Cel mai bun app până acum!”
Miguel P.

Traducere

Vorbiți natural și traduce imediat în limba pe care o invata sau invers. You have over 100 languages available.

Apeluri gratuite

Hellotalk foloseste VoIP. Asta înseamnă că va fi capabil de a efectua / primi apeluri gratuite la / de la partenerii de-învățare a limbilor străine de încredere, cu o calitate a sunetului perfect. E ca și cum un profesor de limba cu tine tot timpul, atunci când aveți nevoie de ea.

Favorite

Cu Hellotalk vă puteți crea propria baza de date limbă străină: fraze, fișiere audio, corecturi, fotografii și tot ce vrei. Vei avea toate informațiile limba preferată la îndemână, toate în Hellotalk.

Corectare gramaticală

Datorită Hellotalk 's instrumente eficiente, partenerii de învățare poate corecta rapid sintaxa, gramatică, pronunție și mult mai mult. Acest lucru înseamnă că veți învăța o limbă modul în care este într-adevăr vorbește, și nu într-un mod artificial unele soluții de auto-învățare poate sugera.
Hellotalk.com homepage