Hellotalk nyelvcsere app

Végül, tanulás Nyelvek könnyű!


PolyglotClub.com büszkén mutatja Hellotalk. Ez a remek ingyenes alkalmazás segít gyakorolni a kedvenc nyelveken:
- Ismerje meg több mint 100 nyelven!
- Ön tanár anyanyelvi a világ minden tájáról
- Hellotalk intuitív eszközökkel és egyedülálló élményt
Hellotalk

A világ beszélni akar veled

Végül, gyakorlás és tanulás új nyelveken is olyan könnyű és intuitív. Hellotalk iOS és Android egy nyelvet app, ahol anyanyelvűek vannak a tanárok. Csak válassza ki a kívánt nyelvet tanulni (több mint 100 nyelven állnak rendelkezésre), és vegye fel a kapcsolatot azonnal anyanyelvi ezt a nyelvet. Elkezd tanulni és gyakorolni azonnal.

Kutatás

Könnyen és gyorsan eleget angol anyanyelvű partnerekkel világszerte. Keresés ország, város és különböző kritériumok alapján. ... ez az egyik legjobb eszköz a Hellotalk: az emberek segít tanulni és gyakorolni a nyelvet szeretne tanulni. Persze, meg tudod csinálni ugyanezt, és segítsen az embereknek megtanulni a saját nyelvén.

Voice szöveggé

Hála Hellotalk, akkor lehetősége van arra, hogy ne csak beszéljen az emberekkel a világ minden tájáról, hanem szöveges üzenetek küldésére. Ez teszi gyakorlás és tanulás olyan könnyű és intuitív. Sőt, Hellotalk 's erőteljes fordítási eszközök lehetővé teszik, hogy lefordítani, miközben beszélt a szavakat bármilyen nyelvre.

Szöveg a Voice

Hallgassa meg a standard kiejtés a beérkező üzeneteket, vagy küldjön. Hasonlítsd össze a saját kiejtést gyakorolni és tanulni gyorsabb!

Transliteration

Szeretné gyakorolni kínai, koreai, vagy más nem-római nyelvek? Nem gond. A Hellotalk, hogy nagyon könnyű megtanulni mindenféle karakter.

Mit mondanak a Hellotalk app

“Megtanultam annyira japán nyelv és kultúra csak napok letöltés után Hellotalk app. Nem tudom elhinni, hogy mennyire hatékony az, hogy a technológia. Ez annyira lenyűgöző.”
Anthony H.
“Az emberek, akik segítenek nekem megtanulni vannak a helyről, és beszélnek natívan és kapok a legjobb eredményt! Még soha nem tanultam ennyit ilyen rövid idő alatt. A legjobb app eddig!”
Miguel P.

fordítás

Beszéljen természetesen és azonnal lefordítani a nyelvet tanulsz, vagy fordítva. You have over 100 languages available.

Ingyenes hívások

Hellotalk használ VoIP. Ez azt jelenti, akkor képes lesz arra, hogy a / ingyenes hívások / a megbízható nyelvtanulási partnerek, tökéletes hangminőséget. Olyan ez, mintha egy nyelvtanár veled minden alkalommal, amikor szükség van rá.

Kedvencek

A Hellotalk hozhat létre saját idegen nyelvű adatbázis: mondatok, audio fájlokat, korrekciók, fotók és bármit, amit akarsz. Akkor az összes kedvenc nyelvet információkat kéznél, minden Hellotalk.

Grammar korrekció

Hála Hellotalk 's hatékony eszközök, a tanulás partnerek gyorsan javítsa ki a szintaxist, nyelvtan, kiejtés és még sok más. Ez azt jelenti, hogy meg fogja tanulni a nyelvet, ahogy ez igazán beszélt, és nem mesterséges módon néhány önképző megoldásokat is azt sugallják.
Hellotalk.com homepage