Hellotalk app këmbimit Gjuha

Së fundi, mësimi i gjuhëve është e lehtë!


PolyglotClub.com është krenar për të paraqitur Hellotalk. Kjo app madhe e lirë do të ju ndihmojë për të praktikuar gjuhë tuaja të preferuara:
- Mëso më shumë se 100 gjuhë!
- Mësuesit tuaja janë native speakers nga e gjithë bota
- Hellotalk ofron mjete intuitive dhe një eksperiencë unike
Hellotalk

Bota dëshiron të flas me ju

Së fundi, duke praktikuar dhe mësimi i gjuhëve të reja është aq e lehtë dhe intuitiv. Hellotalk për iOS dhe Android është një app gjuha ku native speakers janë mësuesit tuaj. Vetëm të zgjidhni gjuhën që ju dëshironi për të mësuar (më shumë se 100 gjuhë janë në dispozicion) dhe për të marrë në kontakt menjëherë me native speakers e atë gjuhë. Filloni për të mësuar dhe praktikuar menjëherë.

Search

Lehtë dhe të shpejt të takuar partnerët e nënës English mbarë botën. Kërko sipas shtetit, qytetit dhe në bazë të kritereve të ndryshme. ... kjo është një nga asetit më të mirë të Hellotalk: njerëzit do të ju ndihmojë që të mësojnë dhe praktikojnë gjuhën që dëshironi të mësoni. Sigurisht, ju mund të bëni të njëjtën gjë dhe për të ndihmuar njerëzit të mësojnë gjuhën tuaj.

Zë të tekstit

Falë Hellotalk, ju do të keni mundësi jo vetëm për të biseduar me njerëz nga e gjithë bota, por edhe të dërguar mesazhe me tekst. Kjo e bën të praktikuar dhe mësuar në mënyrë të lehtë dhe intuitiv. Për më tepër, Hellotalk 's mjete të fuqishme të përkthimit të ju lejojnë për të përkthyer, ndërsa duke folur fjalët e tua në çdo gjuhë.

Tekst Voice

Dëgjoni shqiptimin standarde të mesazheve që ju merrni ose dërgoni. Krahasojnë atë me vetë shqiptimin tuaj për të praktikuar dhe të mësojnë më shpejt!

Transliteration

Dëshironi të praktikuar kineze, koreane, apo gjuhë të tjera jo-romake? Nuk ka problem. Me Hellotalk, ajo është shumë e lehtë për të mësuar të gjitha llojet e personazheve.

Çfarë ata thonë në lidhje me Hellotalk app

“Unë kam mësuar aq shumë në lidhje me gjuhën dhe kulturën japoneze vetëm ditë pas shkarkimit Hellotalk app. Unë nuk mund ta besoj se sa efikase është se teknologjia. Kjo është aq mbresëlënëse.”
Anthony H.
“Njerëzit të cilët ndihmojnë më mësojnë janë nga vendi dhe flasin atë vetvetiu dhe unë jam marrë rezultatet më të mira! Unë kurrë nuk kam mësuar aq shumë në kaq pak kohë. App më të mirë deri më tani!”
Miguel P.

përkthim

Flisni natyrshme dhe menjëherë përkthehet në gjuhën që ju jeni mësuar apo anasjelltas. You have over 100 languages available.

Thirrje falas

Hellotalk përdor VoIP. Kjo do të thotë që ju do të jetë në gjendje të bëni / pranoni thirrje falas për / nga besuar partnerët tuaj të gjuhës, të mësuarit, me cilësi të përsosur të shëndosha. Është si të kesh një mësues të gjuhës me ju gjatë gjithë kohës kur keni nevojë për atë.

Favoritet

Me Hellotalk ju mund të krijoni bazën e të dhënave tuaja në gjuhë të huaj: frazat, fotografi audio, korrigjimet, fotot dhe çdo gjë që ju dëshironi. Ju do të keni të gjitha të dhënat tuaja të preferuara gjuhën në majë të gishtave tuaj, të gjitha në Hellotalk.

Korrigjim Grammar

Falë Hellotalk 's mjete efikase, partnerët tuaj të mësuarit mund të shpejt të korrigjuar sintaksë tuaj, gramatikën, shqiptimin dhe shumë më tepër. Kjo do të thotë se ju do të mësoni një gjuhë ashtu siç është folur me të vërtetë, dhe jo në mënyrë artificiale disa zgjidhje të vetë-të mësuarit mund të sugjerojnë.
Hellotalk.com homepage