Hellotalk лангуаге екцханге апликација

Коначно, уче језике је лако!


PolyglotClub.com са поносом представља Hellotalk. Овај велики бесплатна апликација ће вам помоћи да вежбате ваше омиљене језика:
- Сазнајте више од 100 језика!
- Ваши учитељи су изворни говорници из целог света
- Hellotalk нуди интуитивне алатке и јединствено искуство
Hellotalk

Свет жели да прича са вама

Коначно, вежбање и учење нових језика је тако лако и интуитивно. Hellotalk за иОС и Андроид апликација је језик матерњи, где су ваши учитељи. Само изаберите језик који желите да научите (више од 100 језика су доступни) и ступити у контакт са непосредно матерњи том језику. Почните да уче и вежбају одмах.

Претрага

Лако и брзо испунити Нативе Енглисх партнерима широм света. Претрага по државама, граду и по разним критеријумима. ... то је један од најбољих средстава за Hellotalk: људи ће вам помоћи да научите и вежбате језик који желите да научите. Наравно, можете да урадите исту ствар и помоћи људима да науче свој језик.

Глас у текст

Захваљујући Hellotalk, имаћете прилику не само да разговарам са људима из целог света, али и слање текстуалних порука. То чини вежбање и учење тако лако и интуитивно. Штавише, Hellotalk 'с робусни преводилачки алати омогућавају вам да преведете, говорећи речи на било ком језику.

Тект то Воице

Слушајте стандардног изговора порука које примате или шаљете. Упоредите то са својим изговором да вежбају и уче брже!

Transliteration

Да ли желите да вежбате кинески, корејски, или других не-римске језике? Нема проблема. Са Hellotalk, веома је лако научити све врсте карактера.

Шта кажу о Hellotalk апп

“Ја сам толико о јапанском језику и култури научили само неколико дана након преузимања Hellotalk апликацију. Не могу да верујем колико је ефикасан је да је технологија. То је толико импресивно.”
Anthony H.
“Људи који помажу да научим су из мјеста и говоре да је природно и одлазим најбоље резултате! Никад нисам научила толико у тако мало времена. Најбоља апликација сада!”
Miguel P.

Превод

Говорите природно и одмах превести на језик који уче или обрнуто. Imaš/Imate preko 100 dostupnih jezika.

Бесплатни позиви

Hellotalk користи ВоИП. То значи да ће моћи да / примање бесплатне позиве на / са вашим партнерима од поверења језика-учење, са савршеном квалитетом звука. To je kao da imate svog nastavnika stranog jezika sa vama, kada god vam zatreba.

Фаворити

Са Hellotalk можете да креирате сопствену базу података страних језика: фразе, аудио фајлова, исправке, фотографије и шта год желиш. Имаћете све информације омиљену језика на дохват руке, а све у Hellotalk.

Исправка граматике

Захваљујући Hellotalk 'с ефикасних алата, ваши партнери учења могу брзо исправити своју синтаксу, граматику, изговор и много више. То значи да ћете научити језик онако како стварно говорни, а не на вештачки начин нека решења самостално учење може предложити.
Hellotalk.com homepage