Hellotalk app pertukaran bahasa

Akhir sekali, Pembelajaran Bahasa mudah!


PolyglotClub.com dengan bangganya mempersembahkan Hellotalk. Ini app percuma besar akan membantu anda menggunakan bahasa kegemaran anda:
- Ketahui lebih daripada 100 bahasa!
- Guru anda adalah penutur asli dari seluruh dunia
- Hellotalk menawarkan alat intuitif dan pengalaman yang unik
Hellotalk

Dunia mahu bercakap dengan anda

Akhirnya, mengamalkan dan pembelajaran bahasa baru adalah begitu mudah dan intuitif. Hellotalk untuk iOS dan Android adalah aplikasi bahasa di mana penutur asli adalah guru-guru anda. Anda hanya perlu memilih bahasa yang anda mahu belajar (lebih daripada 100 bahasa boleh didapati) dan berhubung immediatly dengan penutur asli bahasa itu. Mula belajar dan mengamalkan segera.

Cari

Mudah dan cepat bertemu rakan-rakan asli Bahasa Inggeris di seluruh dunia. Cari mengikut negara, bandar dan oleh pelbagai kriteria. ... ia adalah salah satu aset yang terbaik Hellotalk: orang akan membantu anda belajar dan mengamalkan bahasa yang anda mahu belajar. Sudah tentu, anda boleh melakukan perkara yang sama dan membantu orang belajar bahasa anda sendiri.

Suara Text

Terima kasih kepada Hellotalk, anda akan mempunyai peluang bukan sahaja untuk bercakap dengan orang-orang dari seluruh dunia, tetapi juga menghantar mesej teks. Yang menjadikan amalan dan pembelajaran begitu mudah dan intuitif. Selain itu, Hellotalk alat terjemahan 's teguh membolehkan anda untuk menterjemah, semasa bercakap kata-kata anda ke dalam mana-mana bahasa.

Teks kepada suara

Mendengar sebutan taraf mesej yang anda terima atau hantar. Bandingkan dengan sebutan anda sendiri untuk berlatih dan belajar dengan lebih cepat!

Transliteration

Adakah anda ingin mengamalkan Cina, Korea, atau lain-lain bahasa bukan Roman? Tidak ada masalah. Dengan Hellotalk, ia adalah sangat mudah untuk belajar semua jenis aksara.

Apa yang mereka katakan tentang Hellotalk aplikasi

“Saya telah belajar banyak mengenai bahasa Jepun dan budaya hanya hari selepas memuat turun Hellotalk app. Saya tidak boleh percaya bagaimana berkesan adalah teknologi itu. Ia amat menarik.”
Anthony H.
“Orang-orang yang membantu saya belajar adalah dari tempat itu dan mengatakannya Asli dan saya mendapat keputusan yang terbaik! Saya tidak pernah belajar begitu banyak dalam masa yang sedikit. App terbaik setakat ini!”
Miguel P.

terjemahan

Bercakap secara semula jadi dan segera diterjemahkan kepada bahasa yang anda belajar atau sebaliknya. Anda akan mendapat lebih daripada 100 bahasa yang telah sedia ada.

Panggilan percuma

Hellotalk menggunakan VoIP. Ini bermakna anda akan dapat membuat / menerima panggilan percuma ke / daripada rakan pembelajaran bahasa anda yang dipercayai, dengan kualiti bunyi yang sempurna. Ia seperti mempunyai seorang guru bahasa dengan anda sepanjang masa apabila anda memerlukannya.

Kegemaran

Dengan Hellotalk anda boleh membuat pangkalan data bahasa asing anda sendiri: Ungkapan, fail audio, pembetulan, gambar dan apa sahaja yang anda mahu. Anda akan mempunyai semua maklumat bahasa kegemaran anda di hujung jari anda, semua dalam Hellotalk.

Pembetulan tatabahasa

Terima kasih kepada Hellotalk alat berkesan 's, rakan belajar anda dengan cepat dapat membetulkan sintaks anda, tatabahasa, sebutan dan banyak lagi. Ini bermakna bahawa anda akan belajar bahasa dengan cara yang ia benar-benar perkataan dan tidak dalam cara yang tiruan beberapa penyelesaian pembelajaran sendiri boleh cadangkan.
Hellotalk.com homepage