Hellotalk språk utveksling app

Til slutt, er å lære språk lett!


PolyglotClub.com er stolte av å presentere Hellotalk. Denne flotte gratis app vil hjelpe deg å praktisere dine favoritt språk:
- Finn ut mer enn 100 språk!
- Dine lærere er morsmål fra hele verden
- Hellotalk tilbyr intuitive verktøy og en unik opplevelse
Hellotalk

Verden ønsker å snakke med deg

Til slutt, er så enkelt og intuitivt å trene og lære nye språk. Hellotalk for iOS og Android er et språk app der morsmål er dine lærere. Bare velg det språket du ønsker å lære (mer enn 100 språk er tilgjengelig) og komme i kontakt øyeblikkelig med morsmål som språk. Begynn å lære og øve med en gang.

Search

Enkelt og raskt møte engelsk partnere over hele verden. Søk etter land, by og etter forskjellige kriterier. ... det er en av de beste aktivum av Hellotalk: folk vil hjelpe deg å lære og praktisere språket du ønsker å lære. Selvfølgelig kan du gjøre det samme og hjelpe folk lære ditt eget språk.

Tale til Tekst

Takket være Hellotalk, vil du ha muligheten til ikke bare å snakke med folk fra hele verden, men også sende tekstmeldinger. Det gjør praktisere og lære så enkelt og intuitivt. Videre Hellotalk 's robuste oversettelsesverktøy tillate deg å oversette, mens du snakker med dine ord i alle språk.

Tekst til Tale

Lytt til standard uttalen av meldinger du mottar eller sender. Sammenlign det med din egen uttale til å øve og lære raskere!

Transliteration

Har du lyst til å øve kinesisk, koreansk, eller andre ikke-latinske språk? Ikke noe problem. Med Hellotalk, er det veldig lett å lære alle slags tegn.

Hva de sier om Hellotalk app

“Jeg har lært så mye om japansk språk og kultur bare dager etter nedlasting Hellotalk app. Jeg kan ikke tro hvor effektiv er at teknologien. Det er så imponerende.”
Anthony H.
“Folk som hjelper meg å lære er fra stedet og snakke det opprinnelig, og jeg får de beste resultatene! Jeg har aldri lært så mye på så kort tid. Beste app så langt!”
Miguel P.

translation

Snakke naturlig og umiddelbart oversette til det språket du lærer eller vice versa. You have over 100 languages available.

Gratis samtaler

Hellotalk bruker VoIP. Det betyr at du vil være i stand til å foreta / motta gratis samtaler til / fra klarerte språk-læringspartnere, med perfekt lydkvalitet. Det er som å ha en språklærer med deg hele tiden når du trenger det.

Favoritter

Med Hellotalk kan du opprette din egen fremmedspråk database: fraser, lydfiler, rettelser, bilder og alt du vil. Du vil få all favorittspråk informasjon lett tilgjengelig, alt i Hellotalk.

Grammatikk korreksjon

Takket være Hellotalk 's effektive verktøy, kan læringspartnere raskt korrigere syntaks, grammatikk, uttale og mye mer. Dette betyr at du vil lære et språk slik det virkelig talt, og ikke i en kunstig måte noen selvlæringsløsninger kan foreslå.
Hellotalk.com homepage