Hellotalk taaluitwisseling app

Eindelijk is het aanleren van een taal gemakkelijk!


PolyglotClub.compresenteert u met trotsHellotalk.Deze geweldige gratis app zal u helpen om uw favoriete talen te oefenen:
- Leer méér dan 100 talen!
- Uw docenten zijn autochtone sprekers uit de hele wereld
- Hellotalk biedt intuïtieve gereedschappen en een unieke ervaring
Hellotalk

De wereld wil met je praten

Tot slot, oefenen en leren van nieuwe talen is zo gemakkelijk en intuïtief. Hellotalk voor iOS en Android is een taal app waar de native speakers zijn uw docenten. Kies gewoon de taal die u wilt leren (meer dan 100 talen beschikbaar zijn) en in contact te komen meteen met native speakers van die taal. Start om te leren en te oefenen meteen.

Zoek

Ontmoet makkelijk en snel Engelse moedertaalsprekers wereldwijd. Zoeken per land, stad en door diverse criteria. ... het is een van de beste troef van Hellotalk: mensen zullen helpen te leren en de praktijk van de taal die u wilt leren. Natuurlijk kunt u hetzelfde doen en mensen helpen te leren uw eigen taal.

Spraak naar tekst

Dankzij Hellotalk, krijgt u de gelegenheid niet alleen te praten met mensen van over de hele wereld, maar ook SMS-berichten versturen hebben. Dat maakt het oefenen en leren zo gemakkelijk en intuïtief. Bovendien, Hellotalk 's robuuste vertaling tools kunt u vertalen, terwijl het spreken van uw woorden in elke taal.

Tekst naar spraak

Luister naar de standaard uitspraak van de berichten die u ontvangt of verzendt. Vergelijk het met uw eigen uitspraak te oefenen en te leren sneller!

Transliteration

Wilt u oefenen Chinees, Koreaans, of andere niet-Romaanse talen? Geen probleem. Met Hellotalk, is het zeer gemakkelijk om alle soorten tekens leren.

Wat ze zeggen over Hellotalk app

“Ik heb zo veel over de Japanse taal en cultuur geleerd slechts enkele dagen na het downloaden van Hellotalk app. Ik kan niet geloven hoe efficiënt is dat de technologie. Het is zo indrukwekkend.”
Anthony H.
“De mensen die me helpen te leren van de plaats en spreken native en ik krijg het beste resultaat! Ik heb nog nooit zoveel in zo weinig tijd geleerd. Beste app tot nu toe!”
Miguel P.

vertaling

Spreek natuurlijk en vertaal het direct in de taal die je leert of vice versa. Er zijn meer dan 100 talen beschikbaar voor u.

Gratis gesprekken

Hellotalk maakt gebruik van VoIP. Dat betekent dat je in staat om te maken / gratis gebeld worden naar / van uw vertrouwde taal-learning partners, met een perfecte geluidskwaliteit zal zijn. Het is alsof je een taalleraar hebt die altijd bij je is wanneer nodig.

Favorieten

Met Hellotalk kunt u uw eigen vreemde taal database te maken: zinnen, audiobestanden, correcties, foto's en alles wat je wilt. U zult al uw favoriete taal informatie binnen handbereik hebben, allemaal in Hellotalk.

Verbetering van grammatica

Dankzij Hellotalk 's efficiënte hulpmiddelen, kan je leren partners snel corrigeren je syntax, grammatica, uitspraak en nog veel meer. Dit betekent dat u een taal leert de manier waarop het echt gesproken, en niet in een kunstmatige manier een aantal zelf-learning oplossingen kunnen voorstellen.
Hellotalk.com homepage