Hellotalk kielenvaihtosovellus

Lopultakin kielten opiskelu on helppoa!


PolyglotClub.com ylpeänä esittää Hellotalk. Tämä kehittynyt ilmainen sovellus auttaa sinua harjoittelemaan suosikkikieliäsi:
- Opettele yli 100 kieltä!
- Opettajasi ovat syntyperäisiä puhujia ympäri maailmaa
- Hellotalk tarjoaa intuitiiviset työkalut ja ainutlaatuisen kokemuksen
Hellotalk

Maailma haluaa puhua sinulle

Lopuksi, uusien kielten oppiminen on niin helppoa ja intuitiivista. Hellotalk iOS- ja Android-järjestelmää varten on kielisovellus, jossa kielen syntyperäiset puhujat ovat opettajinasi. Valitset vain kielen, jota haluat oppia (yli 100 kieltä on valittavissa) ja pääset yhteyteen välittömästi kieltä äidinkielenään puhuvien kanssa. Ala opiskella ja harjoitella heti.

Haku

Helposti ja nopeasti tavata äidinkielenään englantia puhuvia kumppaneita maailmanlaajuisesti. Etsi maan tai kaupungin nimen mukaan ja erilaisin hakuperustein ... se on yksi parhaista voimavaroista Hellotalk: ihmiset auttavat sinua harjoittelemaan ja oppimaan valitsemaasi kieltä. Tietenkin voit tehdä saman asian ja auttaa ihmisiä oppimaan sinun kielesi.

Puhe tekstiksi

Kiitos Hellotalk, sinulla on mahdollisuus paitsi puhua ihmisille ympäri maailmaa, mutta myös lähettää tekstiviestejä. Se tekee harjoittelemisen ja oppimisen niin helpoksi ja intuitiiviseksi. Lisäksi Hellotalk :n pätevien kääntämistyökalujen avulla voit kääntää puhuessasi sanojasi mille tahansa kielelle.

Kirjoitus puheeksi

Kuuntele vastaanottamiesi tai lähettämiesi viestien normaalia ääntämistä. Vertaa sitä omaan ääntämiseesi harjoitellaksesi ja oppiaksesi nopeammin!

Transliteration

Haluaisitko harjoitella kiinaa, koreaa tai muita ei-romaanisia kieliä? Ei hätää Hellotalk :n avulla on erittäin helppo oppia kaikenlaisia ​​merkkejä.

Mitä he sanovat Hellotalk -sovelluksesta

“Olen oppinut paljon Japanin kielestä ja kulttuurista vain parissa päivässä ladattuani Hellotalk -sovelluksen. En voi uskoa kuinka tehokas tuo tekniikka on. Se on niin vaikuttava.”
Anthony H.
“Ihmiset, jotka auttavat minua ovat sieltä ja puhuvat kieltä äidinkielenään ja minä saan hyviä tuloksia. En ole koskaan oppinut näin paljon näin lyhyessä ajassa. Paras sovellus tähän mennessä!”
Miguel P.

käännös

Puhu luonnollisesti ja välittömästi käännä kielelle, jota opiskelet tai päinvastoin. Sinulla on yli 100 kieltä, joista valita.

Ilmaiset puhelut

Hellotalk käyttää VoIP -menetelmää. Se tarkoittaa, että voit soittaa/vastaanottaa puheluja ilmaiseksi luotettujen kielikumppaniesi kanssa, hyvällä äänenlaadulla. On aivan kuin sinulla olisi kielenopettaja mukanasi, aina kun tarvitset.

Suosikit

Hellotalk :n avulla voit luoda oman vieraan kielen tietokannan: fraaseja, äänitiedostoja, korjauksia, valokuvia ja mitä vain haluat. Sinulla on kaikki eniten tarvitsemasi kielitiedot käden ulottuvilla, kaikki Hellotalk :ssa.

Kieliopin korjaus

Kiitos Hellotalk :n tehokkaiden työkalujen, oppimiskumppanisi voivat nopeasti korjata syntaksiasi, kielioppiasi, ääntämistäsi ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa sitä, että opit kieltä, miten sitä todella puhutaan, etkä keinotekoisesti jonkin itseopiskeluratkaisun ehdottamalla tavalla.
Hellotalk.com homepage