Hellotalk sprog udveksling app

Endelig har sprogindlæring nemt!


PolyglotClub.com er stolte af at præsentere Hellotalk. Denne store gratis app vil hjælpe dig øve dine foretrukne sprog:
- Få mere end 100 sprog!
- Dine lærere er indfødte talere fra hele verden
- Hellotalk tilbyder intuitive værktøjer og en unik oplevelse
Hellotalk

Verden ønsker at tale med dig

Endelig er så let og intuitivt at øve og lære nye sprog. Hellotalk til iOS og Android er et sprog app hvor modersmål er dine lærere. Du skal bare vælge det sprog, du ønsker at lære (mere end 100 sprog er tilgængelige) og komme i kontakt aflukket med modersmål dette sprog. Begynd at lære og praktisere det samme.

Search

Nemt og hurtigt mødes indfødte engelske partnere over hele verden. Søg efter land, by og af forskellige kriterier. ... det er en af ​​de bedste aktiv af Hellotalk: folk vil hjælpe dig med at lære og øve det sprog, du ønsker at lære. Selvfølgelig kan du gøre det samme og hjælpe folk med at lære dit eget sprog.

Tale-til-tekst

Takket være Hellotalk, vil du have mulighed for ikke blot at tale med folk fra hele verden, men også sende SMS-beskeder. Det gør at øve og lære så let og intuitivt. Desuden Hellotalk 's robuste oversættelse værktøjer giver dig mulighed for at oversætte, mens du taler dine ord til andre sprog.

Text to Voice

Lyt til standard udtalen af ​​beskeder, som du modtager eller sender. Sammenligne det med din egen udtale at øve og lære hurtigere!

Transliteration

Kunne du tænke dig at øve kinesisk, koreansk, eller andre ikke-latinske sprog? Intet problem. Med Hellotalk, er det meget let at lære alle slags tegn.

Hvad de siger om Hellotalk app

“Jeg har lært så meget om japansk sprog og kultur kun dage efter at have downloadet Hellotalk app. Jeg kan ikke tro, hvor effektiv er, at teknologien. Det er så imponerende.”
Anthony H.
“De mennesker, der hjælper mig med at lære er fra stedet og taler det indbygget, og jeg får de bedste resultater! Jeg har aldrig lært så meget på så kort tid. Bedste app hidtil!”
Miguel P.

oversættelse

Tal naturligt og straks oversætte til det sprog, du er ved at lære eller omvendt. You have over 100 languages available.

Gratis opkald

Hellotalk bruger VoIP. Det betyder, at du vil være i stand til at foretage / modtage gratis opkald til / fra dine betroede sprogundervisning partnere, med perfekt lydkvalitet. Det er som at have en sproglærer med dig hele tiden, når du har brug for det.

Foretrukne

Med Hellotalk kan du oprette din egen fremmedsprog database: sætninger, lydfiler, rettelser, fotos og noget, du ønsker. Du vil få alle dine foretrukne sprog oplysninger lige ved hånden, alt i Hellotalk.

Grammatikrettelse

Takket være Hellotalk 's effektive redskaber, kan din læring partnere hurtigt rette din syntaks, grammatik, udtale og meget mere. Det betyder, at du vil lære et sprog den måde, det er virkelig talt, og ikke på en kunstig måde, nogle self-learning løsninger kan foreslå.
Hellotalk.com homepage