Hellotalk språkutbyte app

Slutligen är Learning Språk lätt!


PolyglotClub.com är stolta över att kunna presentera Hellotalk. Denna stora fria app kommer att hjälpa dig att öva din favorit språk:
- Läs mer än 100 språk!
- Dina lärare är infödda talare från hela världen
- Hellotalk erbjuder intuitiva verktyg och en unik upplevelse
Hellotalk

Världens vill prata med dig

Slutligen är så enkelt och intuitivt att öva och lära sig nya språk. Hellotalk för iOS och Android är ett språk app där modersmål är dina lärare. Välj bara det språk du vill lära dig (mer än 100 språk finns tillgängliga) och komma i kontakt omedelbart med infödda talare av det språket. Börja med att lära sig och öva direkt.

Sök

Enkelt och snabbt möta engelsk partners över hela världen. Sök på land, stad och av olika kriterier. ... det är en av den bästa tillgången av Hellotalk: människor kommer att hjälpa dig att lära dig och öva språket du vill lära dig. Naturligtvis kan du göra samma sak och hjälpa människor att lära ditt eget språk.

Röst till text

Tack vare Hellotalk, kommer du att ha möjlighet att inte bara prata med människor från hela världen, men även skicka textmeddelanden. Det gör att öva och lära sig så enkelt och intuitivt. Dessutom Hellotalk 's robusta översättningsverktyg kan du översätta, när han talade dina ord i något språk.

Text till Voice

Lyssna på standard uttalet av meddelanden som du tar emot eller skicka. Jämför det med ditt eget uttal att öva och lära sig snabbare!

Transliteration

Vill du öva kinesiska, koreanska eller andra icke-romerska språk? Inga problem. Med Hellotalk, är det mycket lätt att lära sig alla typer av tecken.

Vad de säger om Hellotalk app

“Jag har lärt mig så mycket om japanska språket och kulturen endast dagar efter nedladdning Hellotalk app. Jag kan inte tro hur effektiv är att tekniken. Det är så imponerande.”
Anthony H.
“De människor som hjälper mig att lära mig är från platsen och talar det inbyggt och jag får bästa möjliga resultat! Jag har aldrig lärt mig så mycket på så kort tid. Bästa appen hittills!”
Miguel P.

översättning

Tala naturligt och omedelbart översätta till det språk du lär dig eller vice versa. You have over 100 languages available.

Gratis samtal

Hellotalk använder VoIP. Det innebär att du kommer att kunna göra / få gratis samtal till / från dina betrodda språkinlärnings partner, med perfekt ljudkvalitet. Det är som att ha en språklärare med dig hela tiden när du behöver det.

Favoriter

Med Hellotalk kan du skapa din egen databas främmande språk: fraser, ljudfiler, korrigeringar, bilder och vad du vill. Du kommer att ha alla dina favorit informations språk till hands, allt i Hellotalk.

Grammatik korrigering

Tack vare Hellotalk 's effektiva verktyg, kan inlärnings partner snabbt korrigera syntax, grammatik, uttal och mycket mer. Detta innebär att du kommer att lära sig ett språk så det verkligen talat, och inte på ett konstgjort sätt vissa självlärande lösningar kan föreslå.
Hellotalk.com homepage