Apua

NEW ARTICLE

Miten löytää Kieli PartnersYksi tavoitteistani tälle vuodelle 2017 on yhä sujuvasti sekä saksan ja venäjän pidän päivittäinen aikataulu molempia kieliä, katson videoita, oppia uutta sanastoa, kuunnella radiota ja varmasti, jos minun pitää tehdä nämä toimet ja muut jokainen päivänä minä saada lisää tietoa minun keskittyä kieltä vaan, minä tullut sujuvammaksi?

Hyvin usein olen löytää ihmisiä, jotka ovat opiskelleet Espanjan jonkin aikaa, itse asiassa he opiskellut sitä yliopistossa pari vuotta ja voi lukea sitä ja ymmärtää sitä paljon, mutta kun on aika puhua he tuskin sanoa mitään. Huomasin samassa tilanteessa äskettäin, kun olin oleskelevat hostal Miami oli pari saksalaisten ja vaikka en voinut kommunikoida hyvin heidän kanssaan Englanti päätin harjoitella saksan.
Pystyin ymmärtämään lähes kaikki he sanoivat minulle, mutta kun tuli minun aika sanoa jotain jouduin kamppailemaan vähän aikaa rakentaa minun lauseita oikein sanoisin koko kokemus oli erittäin positiivinen, harjoittelin saksan, olin voi ymmärtää mutta tärkeämpää, huomasin minne Saksan tarvitsi viritys ylös.
Tämä oli hyvin suora tapa arvioida missä minun kielitaito oli, tajusin silloin, että tiettyjä harjoituksia tein päivittäin eivät olleet yhtä tehokkaita kuin ne olivat aikaisemmin, kävi selväksi, että minun täytyi etsiä online-kielen kumppani,
Ensimmäinen vaihtoehto oli Polyglotclub.com , otin yhteyttä jotkut chat ja video chat samoin, se auttaa paljon, jos olet Whatsapp koska yhä useammat ihmiset ovat tämän sovelluksen kuin messenger tai Skype , joka on yksi olen. En ollut löytänyt mitään saksaksi, mutta venäläiset ovat erittäin kiinnostuneita oppimaan Englanti jotta auttoi minua.
Toinen vaihtoehto, sivusto hyvin samankaltainen Polyglotclub.com , se Italki , niiden alusta on hyvin samanlainen, ainoa ero on, että voit löytää verkossa ohjaajia ja jotkut niistä ovat hyvin edullisia ja tarjoavat paketteja, voit ottaa yhteyttä muiden käyttäjien hyvin ja ystävystyä
Kolmas vaihtoehto oli Couchsurfing.com , tämä sivusto ei ole keskittynyt kielen oppiminen, se on enemmän sivusto backpackers löytää isännät ja ystävystyä matkoilla ympäri maailmaa, mutta on olemassa erilaista kerhoa, jotkut heistä kieltenopiskelijan, niin jokapäiväistä ihmiset etsii kielivaihtoa kumppanit: portugali Kiinan, Japanin ja Saksan, saksan italialainen sekä keskusteluryhmät kautta Whatsapp tai lähetti, tämä sivusto on ilmainen, täällä taas otin yhteyttä joitakin venäläisiä kiinnostunut oppimaan Englanti.
Neljäs vaihtoehto on tunnettu sovellus nimeltään HelloTalk , täällä ihmiset korjata toistensa lauseita ja keskustella samoin, se ei ole kovin hyvä sovellus puhua, mutta voit ottaa yhteyttä ihmisiin ja myöhemmin keskustella heidän kanssaan muulla tavalla kuin Whatsapp tai Messenger .
On olemassa paljon sovelluksia samanlaisia Hellotalk kuten Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla ja PopOn vain muutamia. On olemassa myös useita sovelluksia räätälöityjä erityisiä kielillä.
Kieli on elävän olennon ja vaikka olet opiskelee oman lopulta tarvitset sitä kommunikoida, jossain vaiheessa oman kielen oppimisen tunnet et ole valmis kieli kumppani vaan ajatella miljoonia ihmisiä, jotka siirtyvät maasta toiseen etsivät parempia mahdollisuuksia, ei ole vaihtoehto heille, heidän on opittava kantapään kautta, mutta me kaikki tiedämme, että upotus on paras tapa oppia kieltä, se ei ole helppoa, mutta se on tehokas.
Varmasti on enemmän sivustoja ja tapoja löytää kieli kumppaneita ympäri maailmaa, ajattele dating sivustot ovat esimerkiksi tai pelisivustot samoin, maailma on tulossa pienempiä ja internetin kautta voimme löytää kieliä kumppaneita ja ihmiset ovat kiinnostuneita oppimaan äidinkielistämme vain muistaa, että sinun täytyy olla aktiivinen, älä odota ihmisiä etsimään sinulle. Etsi kielen kumppaneille, älä odota, aika on nyt.
Jätä kommentteja ja haluaisin tietää, jos tiedät muita sivustoja, jos jo kielen kumppanin haluaisin tietää, miten teit sen, mitään vinkkejä? Kaikki muut sivustot? Sovellukset? Kiitos käsittelyssä ja onnellinen oppimista.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All