Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan finne språkpartnereEt av målene mine i år 2017 blir mer flytende med både tysk og russisk, jeg holder en daglig oversikt for begge språk, jeg ser på videoer, lærer nytt ordforråd, hører på radio og sikkert om jeg fortsetter å gjøre disse aktivitetene og andre hver Dag vil jeg få mer kunnskap om mitt fokus språk, men vil jeg bli mer flytende?

Svært ofte finner jeg folk som har studert spansk en stund, faktisk studerte de det på universitetet i et par år og kan lese det og forstå det mye, men når det er på tide å snakke, sier de knapt noe. Jeg befant meg i samme situasjon nylig da jeg bodde i et hostal i Miami, det var et par tyskere, og selv da jeg kunne kommunisere veldig bra med dem på engelsk bestemte jeg seg for å trene min tysk.
Jeg var i stand til å forstå nesten alt de sa til meg, men da det var min tur til å si noe, måtte jeg slite litt mens jeg bygde opp setningene mine riktig. Jeg må si at hele opplevelsen var var veldig positiv, jeg praktiserte min tysk, jeg var i stand til å forstå, men enda viktigere, jeg la merke til hvor min tysk trengte litt mer innsats.
Dette var en veldig direkte måte å vurdere hvor min språkkunnskaper var, jeg skjønte da at bestemte øvelser jeg gjorde hver dag ikke var like effektive som de var tidligere, ble det klart at jeg måtte lete etter et onlinespråk samboer,
Mitt første valg var Polyglotclub.com , jeg kontaktet noen personer i chatten og videochatten også, det hjelper mye mer hvis du har Whatsapp siden flere personer har dette programmet enn messenger eller Skype som er den jeg har. Jeg kunne ikke finne noe tysk, men russerne er veldig interessert i å lære engelsk så det hjalp meg.
Et annet Polyglotclub.com , et nettsted som ligner Polyglotclub.com , det er Italki , deres Italki er veldig lik. Den eneste forskjellen er at du finner online Italki , og noen av dem er svært billige og tilbyr pakker, du kan kontakte andre brukere som Vel og få venner
Det tredje Couchsurfing.com var Couchsurfing.com , dette Couchsurfing.com er ikke fokusert på Couchsurfing.com , det er mer et nettsted for backpackere å finne verter og få venner når du reiser rundt om i verden, men det finnes forskjellige klubber, noen av dem for språkelever, så hver dag Folk ser etter språk utveksling partnere: portugisisk for kinesisk, japansk for tysk, tysk for italiensk samt samtale grupper gjennom Whatsapp eller messenger, dette nettstedet er gratis, her igjen jeg kontaktet noen russere interessert i å lære engelsk.
Det fjerde alternativet er en velkjent app som heter HelloTalk , her retter folk på hverandres setninger og chatter også, det er ikke et veldig godt program å snakke, men du kan kontakte folk og senere snakke med dem gjennom et annet medium som Whatsapp eller Messenger .
Det er mange applikasjoner som ligner på Hellotalk som Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla og PopOn bare å nevne noen. Det er også flere apps tilpasset for bestemte språk også.
Et språk er en levende ting, og selv om du selv studerer etter hvert, trenger du det til å kommunisere. På et tidspunkt i din språkopplæring vil du føle at du ikke er klar for en språkpartner, men tenk på de millioner av mennesker som Migrere fra land til land på jakt etter bedre muligheter, det er ikke noe valg for dem, de må lære det på den harde måten, men vi vet alle at nedsenking er den beste måten å lære språket, det er ikke lett, men det er effektivt.
Det er sikkert flere nettsteder og måter å finne språkpartnere over hele verden, tenk på datingsider for eksempel eller spillnettsteder, verden blir mindre og via Internett kan vi finne språkpartnere og folk interessert i å lære morsmålet vårt , Bare husk at du må være proaktiv, ikke vent på at folk skal se etter deg. Se etter språkpartnere, ikke vent, tiden er nå.
Vennligst legg igjen kommentarer og gi meg beskjed hvis du kjenner til andre nettsteder, hvis du allerede har funnet en språkpartner, gi meg beskjed om hvordan du gjorde det, noen tips? Noen andre nettsteder? Apps? Takk for at du leser og glad lærer.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All