Hjelp

NEW ARTICLE

Morsom måte å lære et nytt språk: Språkutveksling med pennevennerFor noen tiår siden var det ikke en del av hverdagen å reise utenlands eller kommunisere med folk som snakker et annet språk. I dag blir land og samfunn rundt om i verden stadig mer sammenkoblet. Verden blir mindre og mindre, så det er den perfekte tiden for å lære fremmedspråk.


Bortsett fra de vanlige språklæringsmetodene, er pennpaling en morsom og forfriskende måte å dykke dypere inn i kulturen og språket du lærer. Vil du vite mer om brevvenner og hvordan du kan få en brevvenn selv? Les videre!

Hva er en brevvenn?


Når du tenker på betydningen bak 'pennevenn', vil du finne det ganske selvforklarende. Begrepet brukes ofte om hverandre med pennevenn, og det er et substantiv som refererer til en 'venn eller kontakt som det føres vanlig korrespondanse med'. Tradisjonelt er dette via sneglepost. Så en brevvennens språkutveksling skjer når to personer, som lærer hverandres språk, øver sammen ved å bruke sneglepost eller annen form for kommunikasjon.

Hvorfor bør du finne et fremmedspråklig brevvenn?


1. Det er en ny og morsom måte å lære på


Å ha regelmessig kommunikasjon med en som er morsmål på målspråket ditt, gjør mirakler for fremgangen i språklæringen. Det er så nær full fordypning som du kommer uten å måtte hente og flytte til et fremmed land.

2. Plukk opp og behold dagligdagse fraser


Det er morsomt å lære litt hverdagsspråk, spesielt når du lærer med en formell undervisningsmetode som et klasserom eller en lærebok. De utelater ofte mer uformelt språk, som er morsomt å kommunisere med innfødte.

3. Innsikt i kulturen


Bli kjent med mennesker du ellers ikke ville ha møtt, og få førstehånds innsikt om deres liv, kultur og tradisjoner.

4. Få post – det er ikke bare regninger...


Ville det ikke vært fantastisk å våkne opp en morgen, eller faktisk flere morgener, til et vakkert utformet personlig innlegg skrevet til deg av noen i et fjerntliggende land?

5. Få en ny venn


Den neste fordelen med å ha en brevvenn er akkurat der i navnet 'pennevenn'. Få en ny venn! Noen vil hevde at det er den beste fordelen av dem alle. I prosessen med å lære, vil du knytte et bånd med noen som er en million miles unna, men likevel kan det føles som om de er rett ved siden av.

6. Reise


La oss si at du får en venn i Berlin. Du har alltid ønsket å reise til Berlin. Gjett hva? Nå kan du gå, og du slipper kanskje å betale for overnatting. Det er ikke alltid tilfelle, men da har du likevel fått deg en gratis reiseleder, og du får gå til alle de kule lokale stedene som er fri for Hawaii-skjorter og selfie-pinner.

Hvordan finne en brevvenn for språkutvekslingen din?


Det finnes forskjellige nettsteder for å finne forskjellige typer pennevenner. En spesiell morsom, stor og trygg plattform som forbinder deg med mennesker over hele verden er PenPal.me -plattformen . Personvernet er garantert siden plattformen sender et ekte postkort på dine vegne, uten å vise adressen din til andre brukere. Du trenger bare å registrere deg, matche med andre pennevenner og lage et postkort på nettet.


PenPal.me vil deretter sende det som et ekte postkort til mottakerens adresse. På PenPal.me kan du dessuten angi at samsvarspreferansene dine bare skal samsvare med personer fra bestemte land, slik at du kan koble deg til en morsmål du velger. Når det er gjort, er alt du trenger å gjøre å vente på svar. Hvis dette høres ut som musikk i dine ører, så sjekk ut PenPal.me og begynn å få venner fra hele verden!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All