Ajuda

NOU ARTICLE

Una manera divertida d'aprendre un nou idioma: Intercanvi d'idiomes amb Pen PalFa unes dècades, viatjar a l'estranger o comunicar-se amb persones que parlen un idioma diferent no formava part de la vida quotidiana. Avui, però, els països i les comunitats de tot el món estan cada cop més connectats. El món és cada cop més petit, així que és el moment perfecte per convertir-se en un estudiant de llengües estrangeres.


A part dels mètodes habituals d'aprenentatge d'idiomes, el pal·lidatge és una manera divertida i refrescant d'aprofundir en la cultura i l'idioma que esteu aprenent. Vols saber més sobre els amics per correspondència i com aconseguir-ho tu mateix? Segueix llegint!

Què és un amic per correspondència?


Quan penseu en el significat que hi ha darrere de 'amic per correspondència', ho trobareu força explicatiu. El terme s'utilitza sovint de manera intercanviable amb amic de la ploma, i és un substantiu que es refereix a un 'amic o contacte amb qui es fa correspondència regular'. Tradicionalment, això es fa per correu postal. Així doncs, un intercanvi d'idiomes per amics per correspondència passa quan dues persones, que aprenen la llengua de l'altre, practiquen juntes utilitzant el correu electrònic o qualsevol altra forma de comunicació.

Per què hauríeu de trobar un amic per correspondència en una llengua estrangera?


1. És una manera nova i divertida d'aprendre


Tenir una comunicació regular amb un parlant nadiu de la vostra llengua d'arribada fa miracles per al vostre progrés en l'aprenentatge d'idiomes. Està tan a prop d'una immersió completa com podràs aconseguir sense haver de recollir i traslladar-te a un país estranger.

2. Recollir i conservar frases col·loquials


És divertit aprendre una mica d'idioma quotidià, sobretot quan aprens amb un mètode d'ensenyament formal com una aula o un llibre de text. Sovint deixen de banda un llenguatge més informal, que és divertit per comunicar-se amb els nadius.

3. Coneixements de la cultura


Coneix persones que d'una altra manera no hauríeu conegut i obteniu informació de primera mà sobre la seva vida, cultura i tradicions.

4. Rebre la publicació, això no són només factures...


No seria meravellós despertar-se un matí, o de fet diversos matins, amb una publicació personal molt ben feta que us va escriure algú en una terra llunyana?

5. Fer un nou amic


El següent benefici de tenir un amic per correspondència és allà mateix en el nom de 'amic per correspondència'. Fent un nou amic! Alguns dirien que és el millor benefici de tots. En el procés d'aprenentatge, formaràs un vincle amb algú que es troba a un milió de milles de distància, però pot semblar que està al costat.

6. Viatjar


Suposem que fas un amic a Berlín. Sempre has volgut anar a Berlín. Endevina què? Ara pots anar-hi i potser no hauràs de pagar l'allotjament. No sempre és així, però encara tens una guia turística gratuïta i podràs anar a tots els llocs locals fantàstics que no contenen samarretes hawaianes ni pals de selfie.

Com trobar un amic per correspondència per al vostre intercanvi d'idiomes?


Hi ha diferents llocs web per trobar diferents tipus d'amics per correspondència. Una plataforma en particular divertida, gran i segura que us connecta amb gent d'arreu del món seria la plataforma PenPal.me . La privadesa està garantida ja que la plataforma envia una postal real en nom teu, sense mostrar la teva adreça a altres usuaris. Només us heu de registrar, relacionar-vos amb altres amics per correspondència i crear una postal en línia.


A continuació, PenPal.me l'enviarà com a postal real a l'adreça del destinatari. A més, a PenPal.me fins i tot podeu establir les vostres preferències de concordança perquè només les coincideixin amb persones de determinats països, de manera que pugueu connectar-vos amb un parlant nadiu que trieu. Un cop fet, tot el que has de fer és esperar una resposta. Si us sembla música a les vostres oïdes, feu una ullada a PenPal.me i comenceu a fer amics d'arreu del món!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All