Ajuda

NOU ARTICLE

Quins són els beneficis del 'Enfocament Polyglot Club' i el concepte de 'Oïda actiu'?Hi ha molts beneficis d'aquest enfocament. Aquí hi ha alguns punts forts:
- Estalvi de temps: amb un parlant no nadiu, no cal per a l'intercanvi d'idiomes.
És a dir, la meitat del temps en la seva llengua materna, i la meitat del temps en la seva llengua materna.
Pot tant centrar-100% en el seu idioma de destí comú.
D'aquesta manera, vostè pot estalviar el 50% del seu temps.
Això pot ser un argument valuós per als membres que estan ocupats aprenent moltes llengües.
- Avui en dia, l'anglès és àmpliament parlat pels no nadius dels nadius.
A més, altres idiomes importants del món tendeixen a seguir la mateixa tendència.
Per tant, més aviat t'acostumes a diferents pronunciacions, vocabulari i conversa 'cultures' en l'idioma de destí, millor! D'aquesta manera, vostè augmentarà vostè coneixement d'expressions i modismes que els parlants natius no sempre fan servir internacionals, però que sovint s'escolta en altres països.
- Un parlant nadiu de l'idioma de destinació no pot ser pacient i només canviar al seu idioma natiu si el parlen, no li dóna l'oportunitat de practicar.
Amb un parlant no nadiu, aquest no serà el cas perquè el seu interès compartit és centrar-se en el mateix idioma.
- Estem a favor que la correcció dels companys és encara possible, fins i tot amb els parlants no nadius de l'idioma de destí. Estudiants sense dubte pot avaluar i corregir 01:00 actuacions dels altres.
Correcció Peer sovint ajuda a crear una atmosfera positiva com a estudiants s'adonen que els nadius parlants no són l'única font de la correcció d'errors i poden aprendre molt l'un de l'altre.
De fet, dos socis amb una llengua materna comuna saben i poden anticipar les dificultats i els errors dels altres en un idioma estranger que comparteixen.
Independentment del seu nivell, sempre poden intercanviar idees útils en el mètode, l'idioma, la pronunciació, i altres aspectes bàsics del seu aprenentatge.
Per tant, deixar que s'anés!

Related topics: