Apua

NEW ARTICLE

Mitä hyötyä on 'Polyglot Club Approach' ja käsite 'Active Korva'?On olemassa monia etuja tämän lähestymistavan. Tässä muutamia vahvuuksia:
- Aika-säästö: ei-syntyperäisen puhujan, sinun ei tarvitse vaihtaa kieltä.
Eli puolet ajasta omalla äidinkielellään, ja puolet ajasta äidinkielellään.
Voit molemmat keskittyä 100% teidän yhteinen tavoite kieli.
Näin voit säästää 50% ajasta.
Tämä voi olla arvokas argumentti jäsenet, jotka kiireinen oppimista monilla kielillä.
- Nykyään Englanti on laajemmin puhuttu kuin alkuasukkaat kuin kansasta.
Lisäksi maailman muiden tärkeiden kielten yleensä noudattaa samaa suuntausta.
Siksi ennemmin tottuu eri ääntämiset, sanastoa ja 'keskustelun kulttuurien' kohdekielellä, sen parempi! Näin voit lisätä sinun tietämystä kansainvälisistä ilmaisuja ja slangia, että äidinkielenään eivät aina käytä, mutta jotka ovat kuulleet usein muissa maissa.
- Äidinkielenään puhuvan kohdekielelläsi ei voi olla kärsivällinen ja vain vaihtaa äidinkieli, jos he puhuvat sitä, ei antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella.
Ei-syntyperäisen puhujan, tämä ei ole kyse, koska yhteinen etu on keskittyä samaa kieltä.
- Kannatamme, että peer korjaus on edelleen mahdollista, vaikka ei-äidinkielenään kohdekieltä. Oppijat voivat varmasti arvioida ja korjata toistensa esityksiä.
Peer korjaus usein auttaa luomaan positiivinen ilmapiiri oppijana ymmärtää, että alkuasukkaat puhujat eivät ole ainoa lähde virheenkorjausta ja he voivat oppia paljon toisiltaan.
Itse asiassa kaksi kumppanit yhteinen äidinkielen tietää ja voi ennakoida toistensa ongelmat ja virheet vieraalla kielellä, jota he jakavat.
Riippumatta niiden, he voivat aina vaihtaa hyödyllisiä ajatuksia menetelmän, kieli, ääntäminen, ja muut perus seikat niiden oppimiseen.
Joten, anna sen ulos!

Related topics: