Ndihmë

NEW ARTICLE

Cilat janë përfitimet e të 'Qasjen Polyglot Club' dhe konceptin e 'veshit aktiv'?Ka shumë përfitime për këtë qasje. Këtu janë disa pika të forta:
- Koha për të shpëtuar: me një folës jo-amtare, ju nuk keni nevojë për të shkëmbyer gjuhë.
Kjo është, gjysma e kohës në gjuhën tuaj amtare, dhe gjysma e kohës në gjuhën e tij amtare.
Ju mund të dyja të përqëndrohet 100% në gjuhën tuaj të përbashkët të synuar.
Kështu, ju mund të ruani 50% të kohës suaj.
Kjo mund të jetë një argument i vlefshëm për Anëtarët që janë zënë të mësuar shumë gjuhë.
- Në ditët e sotme, anglisht është folur më gjerësisht nga jo-vendasit sesa nga vendasit.
Përveç kësaj, gjuhët e tjera të mëdha botërore kanë tendencë të ndjekin të njëjtën tendencë.
Prandaj, më shpejt ju merrni përdorur për prononcimet ndryshme, fjalorin dhe 'kulturave bisedë' në gjuhën e caktuar, aq më mirë! Në këtë mënyrë, ju do të rritet ju njohuri të shprehjeve ndërkombëtare dhe zhargon që native speakers nuk e përdorin gjithmonë, por që janë dëgjuar shpesh në vende të tjera.
- Një Gjuha amtare e gjuhës tuaj të synuar mund të mos jetë i durueshëm dhe të vetëm të kaloni në gjuhën tuaj amtare, nëse ata e flasin atë, jo duke ju dhënë një shans për të ushtruar.
Me një Gjuha jo-amtare, kjo nuk do të jetë rasti, sepse interesi juaj i përbashkët është që të përqëndrohet në të njëjtën gjuhë.
- Ne avokat që korrigjim peer është ende e mundur, edhe me jo-native speakers e gjuhën e caktuar. Nxënësit mund të patjetër të vlerësojnë dhe të saktë shfaqje e tjetrit.
Korrigjim Peer shpesh ndihmon për të krijuar një atmosferë pozitive si nxënësit të kuptojnë që vendasit folësit nuk janë burimi i vetëm i korrigjimit të gabimit dhe ata mund të mësojnë shumë nga njëri-tjetri.
Në fakt, dy partnerë me një gjuhë të përbashkët amtare di dhe mund të parashikojnë vështirësi dhe gabimet e njëri-tjetrit në një gjuhë të huaj që ata ndajnë.
Pavarësisht nga niveli i tyre, ata gjithmonë mund të shkëmbejnë ide të dobishme në metodën, gjuhën, shqiptim, dhe aspekte të tjera themelore të të mësuarit e tyre.
Pra, le atë jashtë!

Related topics: