Hjælp

NEW ARTICLE

Hvad er fordelene ved 'Polyglot Club metode' og begrebet 'Active Ear'?Der er mange fordele ved at denne fremgangsmåde. Her er et par stærke punkter:
- Tidsbesparende: med en ikke-indfødt, behøver du ikke at udveksle sprog.
Det vil sige, halvdelen af ​​tiden på dit modersmål, og halvdelen af ​​tiden på sit modersmål.
Du kan både fokusere 100% på din fælles målsproget.
Således kan du spare 50% af din tid.
Dette kan være en værdifuld argument for medlemmer, der har travlt med at lære mange sprog.
- I dag, engelsk mere udbredt af ikke-indfødte end af indfødte.
Desuden andre store verdenssprog tendens til at følge den samme tendens.
Derfor jo før man vænner sig til forskellige udtaler, ordforråd og 'samtale kulturer' på målsproget, jo bedre! Denne måde, vil du øge dig viden om internationale udtryk og slang, at modersmål ikke altid bruge, men der er ofte hørt i andre lande.
- Et modersmål dit målsprog kan ikke være tålmodig og bare skifte til dit modersmål, hvis de taler det, ikke at give dig en chance for at øve.
Med en ikke-indfødt, vil dette ikke være tilfældet, fordi din interessefællesskab er at fokusere på det samme sprog.
- Vi går ind for, at peer-korrektion er stadig muligt, selv med ikke-indfødte talere af målsproget. Eleverne kan helt evaluere og rette hinandens præstationer.
Peer korrektion ofte er med til at skabe en positiv atmosfære, som eleverne indser, at indfødte højttalere er ikke den eneste kilde til fejlkorrektion, og de kan lære meget af hinanden.
Faktisk to partnere med et fælles modersmål kender og kan forudse hinandens vanskeligheder og fejl i et fremmed sprog, som de deler.
Uanset deres niveau, kan de altid udveksle nyttige ideer om den metode, sproget, udtale, og andre grundlæggende aspekter af deres læring.
Så lad det ud!

Related topics: