Ajutor

NEW ARTICLE

Care sunt beneficiile 'Abordarea poliglot Club' și conceptul de 'ureche activă'?Există multe beneficii pentru această abordare. Iată câteva puncte forte:
- Timpul de economisire: cu un vorbitor non-nativ, nu aveți nevoie să facă schimb de limbi.
Aceasta este, jumătate din timp în limba maternă, precum și jumătate din timp în limba sa maternă.
Atât Vă puteți concentra 100% pe limba dvs. țintă comun.
Astfel, puteți economisi 50% din timp.
Acest lucru poate fi un argument valoros pentru membrii care au ocupat de învățare mai multe limbi.
- În prezent, limba engleză este mai vorbită de non-nativi decât de către localnici.
În plus, alte limbi de circulație internațională tind să urmeze aceeași tendință.
Prin urmare, cu cât mai repede te obisnuiesti cu diferite pronunțiilor, vocabular și 'culturi conversație', în limba țintă, cu atât mai bine! În acest fel, va crește ai cunoștințe de expresii și argou care vorbitorii nativi nu folosesc întotdeauna internaționale, dar care sunt auzit de multe ori în alte țări.
- Un vorbitor nativ de limba țintă poate să nu fie pacient și doar a comuta la limba maternă în cazul în care o vorbesc, nu te da o șansă de a practica.
Cu un vorbitor non-nativ, acest lucru nu va fi cazul, deoarece interesul dumneavoastră comun este să se concentreze pe aceeași limbă.
- Susținem că corecție la egal la egal este încă posibilă, chiar și cu non-vorbitori nativi ai limbii țintă. Elevii pot evalua siguranta si unul corect performanțele altora.
Corecție Peer de multe ori ajută la crearea unei atmosfere pozitive ca elevii dau seama că vorbitorii nativi nu sunt singura sursă de corectare a erorilor și pot învăța multe de la un altul.
De fapt, doi parteneri, cu o limbă comună maternă cunosc și pot anticipa dificultățile și greșelile celuilalt într-o limbă străină pe care le împărtășesc.
Indiferent de nivelul lor, ei pot face schimb de mereu idei utile privind metoda, limba, pronunția, precum și alte aspecte de bază ale învățării lor.
Deci, drumul!

Related topics: