Pomoć

NEW ARTICLE

Koje su prednosti i 'Polyglot Club pristupa' i pojma 'Active uho'?Postoje mnoge prednosti ovog pristupa. Evo nekoliko jakih točaka:
- Ušteda vremena: s ne-izvornih govornika, ne morate razmijeniti jezika.
To je, na pola puta u svom materinskom jeziku, a pola puta u svom materinjem jeziku.
Možete i usredotočiti 100% na zajedničkom ciljni jezik.
Dakle, možete uštedjeti 50% svog vremena.
To može biti vrijedan argument za članove koji su zaposleni učenje više jezika.
- Danas, engleski i šire se govori nisu starosjedioci nego starosjedioci.
Osim toga, druge glavne svjetskih jezika imaju tendenciju da slijede isti trend.
Dakle, što prije naviknuti na različite izgovora, vokabulara i 'razgovor' kultura u ciljnom jeziku, to bolje! Na taj način, što će povećati vam poznavanje međunarodnih izraza i sleng koji izvorni govornici uvijek ne koriste, ali da su često čuli u drugim zemljama.
- Izvorni govornik ciljanog jezika možda neće biti strpljiv i samo prebaciti na svom materinjem jeziku, ako oni to govore, ne dajući vam priliku vježbati.
Uz non-native speaker, to neće biti slučaj, jer je vaš zajednički interes je da se usredotočite na istom jeziku.
- Zalažemo se da je korekcija kolega je još uvijek moguće, čak i ne-izvornih govornika ciljnog jezika. Studenti svakako može ocijeniti i ispravan drugoga nastupi.
Korekcija Peer često pomaže stvoriti pozitivnu atmosferu kao polaznici shvate da su starosjedioci zvučnici nisu jedini izvor ispravljanje pogrešaka i oni mogu puno naučiti jedni od drugih.
U stvari, dva partnera sa zajedničkim materinji jezik znaju i mogu predvidjeti teškoće i pogreške jedni druge na stranom jeziku koji dijele.
Bez obzira na njihovu razinu, oni uvijek mogu razmjenjivati ​​korisne ideje o metodi, jezika, izgovor, i druge osnovne aspekte njihovog učenja.
Dakle, neka ga!

Related topics: