Pomoć

NEW ARTICLE

Kad bih trebao početi s offline jezičnih burzama?Kada naučite jezik na kraju ćete doći do faze u kojoj želite vježbati ono što ste naučili i početi koristiti ga u stvarnim situacijama. Kad dođete do ove faze, možda ćete početi u potrazi za izvornim govornikom vašeg ciljnog jezika, koji je pak uči svoj materinji jezik. Kada to naći nekoga tko je voljan vježbati s vama, to može dovesti do obostrano korisne razmjene jezika, pa čak i dobrim prijateljstva.
Neki ljudi će vam reći da bi trebali početi govoriti odmah, koristeći ono što znate i gurati se steknu bolje razumijevanje kroz stavljajući sebe vani, a drugi će vam reći da se prvo treba internaliziraju jezik, ritam, zvukovi i dobiti puno vokabulara prije nego što govore. Neki čak idu toliko daleko da kažu da se ne treba uopće govoriti dok imate bolje razumijevanje jezik učite. Bez obzira na način na koji se odlučite ići, bit će u nekom trenutku doći vrijeme u kojem trebate početi govoriti, ako želite biti u mogućnosti koristiti jezik.
Vjerojatno ćete imati najviše koristi od jezičnih burzama nakon što se postigne srednji stupanj u svojim jezicima (da ste u mogućnosti izraziti sebe bolje i razumjeti objašnjenja i odgovore dane u jeziku), ali to može biti korisno da se govori praksu i od kada vas su u ranim fazama svog učenja, samo se naviknuti na proizvodnju zvukove jezika. Ako zadržite odgode za kasnije, kad znaš jezik i bolje, možda ćete dobiti je uhvaćen u zamku razumijevanje jezika, ali nije bio u mogućnosti da ga uopće govoriti. To je dobro za napredak razinu ravnomjerno različitim područjima učenja jezika, kako bi bili sigurni da ste ne samo izgraditi pasivnu rječnika. To je mjesto gdje trebate praksa govori jezik.

Tekst iz Josef Wigren

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All