Ajutor

NEW ARTICLE

Când ar trebui să înceapă cu schimburi de limba deconectat?Cand inveti o limba pe care va veni în cele din urmă la stadiul în care vrei să practici ceea ce ai învățat și începe să utilizați-l în situații reale. Când ajungi la acest stadiu, s-ar putea începe căutarea pentru un vorbitor nativ de limba țintă, care este la rândul său, de învățare limba ta maternă. Când faceți găsi pe cineva care este dispus de a practica cu tine, ea poate duce la un schimb de limbă reciproc avantajoase și chiar prietenie.
Unii oameni îți vor spune că ar trebui să înceapă vorbind imediat, folosind ceea ce stii si te împinge pentru a obține o mai bună înțelegere prin punerea-te acolo, în timp ce alții îți va spune că trebuie să internalizeze în primul rând limba, ritmul, sunetele și câștigul o mulțime de vocabular înainte de a vorbi. Unii chiar merge atât de departe încât să spun că nu trebuie să vorbească deloc până când veți avea o mai bună înțelegere a limbii înveți. Indiferent de modul în care alegeți să mergi, acolo va veni la un moment dat un moment în care aveți nevoie pentru a începe să vorbiți, dacă doriți să fie în măsură de a folosi limba.
Tu, probabil, vor beneficia cel mai mult de schimburi de limbă odată ce ajunge la un nivel intermediar în limbile voastre (capacitatea de a te exprima mai bine și să înțeleagă explicațiile și răspunsurile date în limbajul), dar poate fi benefic pentru a obține vorbind practică, chiar din momentul în care sunt în stadii incipiente de învățare, doar să se obișnuiască cu producerea sunetele limbii. Dacă vă păstrați inscrie off pentru mai târziu, când știi limba mai bine, s-ar putea fi prins în capcana de a înțelege o limbă, dar nu putea să-l vorbească deloc. E bine să progreseze nivelul mod egal pe diferite domenii de învățare a unei limbi, astfel asigurați-vă că nu construim doar un vocabular pasiv. Acest lucru este în cazul în care aveți nevoie practică vorbesc limba.

Textul de la Josef Wigren

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All