Помоћ

Када би требало да почне са разменама форума језика?Када научите језик који ће на крају доћи до фазе у којој желите да вежбате оно што сте научили и почнете да га користите у реалним ситуацијама. Када дођете до ове фазе, можда почети тражити изворни говорник вашем циљном језику, који је заузврат учења свој матерњи језик. Када нађеш некога ко је вољан да вежба са вама, то може довести до обострано корисне размене језика и чак добре пријатељства.
Неки људи ће вам рећи да уколико почнете да говори одмах, користећи оно што знаш и гурати се ради бољег разумевања кроз стављање себе тамо, док други ће вам рећи да сте прво треба да интернализовати језик, ритам, звуци и појачања много речника пре него што говорите. Неки чак иду толико далеко да кажем да не би требало говорити уопште док имате боље разумевање језика Учиш. Шта год начин се одлучите да иде, тамо ће у неком тренутку доћи време када вам је потребан и почну говорити, ако желите да бисте могли да користите језик.
Вероватно ћете имати највише користи од размене језика након што достигну средњи ниво у вашим језицима (у стању да се боље изразим и да разумеју објашњења и одговоре дате у језику), али може бити корисно да се говори праксу чак из када вас су у раним фазама вашег учења, само да се навикне на производњу звуке језика. Ако задржите то одлагао за касније, када знате језик боље, можда ухвате у замку разумевања језик, али није у стању да га говоре уопште. Добро је да напредује ваш ниво равномерно током различитих области учења језика, тако да се уверите да не само изградити пасивну вокабулар. Ово је место где вам је потребна пракса говори језик.

Текст из Јосеф Вигрен

Related topics: