Hjælp

NEW ARTICLE

Hvornår skal jeg starte med udvekslinger offline sprog?Når du lærer et sprog, vil du i sidste ende komme til den fase, hvor du ønsker at praktisere, hvad du har lært, og begynde at bruge det i virkelige situationer. Når du kommer til dette stadie, kan du begynde at lede efter en indfødt af dit målsprog, der er til gengæld lærer dit modersmål. Når du finder en, der er villig til at øve med dig, kan det føre til en gensidigt fordelagtig sprog udveksling og endda godt venskab.
Nogle mennesker vil fortælle dig, at du skal begynde at tale med det samme, ved hjælp af, hvad du ved, og presse dig selv til at få en bedre forståelse gennem at sætte dig selv derude, mens andre vil fortælle dig, at du først skal internalisere sproget, rytmen, lyde og forstærkning en masse ordforråd før du taler. Nogle endda gå så langt som til at sige, at man ikke bør tale på alle, indtil du har en bedre forståelse af det sprog, du er ved at lære. Uanset hvordan du vælger at gå, vil der på et tidspunkt kommer en tid, hvor du skal begynde at tale, hvis du vil være i stand til at bruge sproget.
Du vil sandsynligvis gavne mest fra udvekslinger sprog når du når et mellemniveau i dine sprog (at kunne udtrykke dig selv bedre og forstå forklaringer og svar på det sprog), men det kan være en fordel at få talende praksis selv fra, når du er i de tidlige stadier af din læring, bare for at vænne sig til at producere lyden af ​​sproget. Hvis du holde lægge det ud til senere, når du kender sproget bedre, du kan blive fanget i fælden med at forstå et sprog, men ikke at kunne tale det. Det er godt at fremskridt din niveau jævnt over de forskellige områder af at lære et sprog, så sørg for, at du ikke blot opbygge en passiv ordforråd. Det er her, du har brug for praksis taler sproget.

Tekst fra Josef Wigren

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All