Hjælp

NEW ARTICLE

Sjov måde at lære et nyt sprog på: Sprogudveksling med pennevennerFor et par årtier siden var det ikke en del af hverdagen at rejse i udlandet eller kommunikere med mennesker, der taler et andet sprog. I dag bliver lande og samfund rundt om i verden dog mere forbundet. Verden bliver mindre og mindre, så det er det perfekte tidspunkt at blive fremmedsprogslærer.


Ud over de sædvanlige sprogindlæringsmetoder er pennepaling en sjov og forfriskende måde at dykke dybere ned i den kultur og det sprog, du lærer. Vil du vide mere om pennevenner, og hvordan du selv får en penneven? Læs videre!

Hvad er en penneven?


Når du tænker på betydningen bag 'peneven', vil du finde det ret selvforklarende. Udtrykket bruges ofte i flæng med penneven, og det er et navneord, der refererer til en 'ven eller kontakt, som der føres regelmæssig korrespondance med'. Traditionelt er dette via sneglepost. Så en pennevens sprogudveksling sker, når to mennesker, der lærer hinandens sprog, øver sig sammen ved at bruge sneglepost eller enhver anden form for kommunikation.

Hvorfor skal du finde et fremmedsproget penneven?


1. Det er en ny og sjov måde at lære på


At have regelmæssig kommunikation med en, der taler som modersmål på dit målsprog, gør mirakler for din sprogindlæringsfremgang. Det er så tæt på fuld fordybelse, som du kommer uden at skulle samle op og flytte til et fremmed land.

2. Saml og behold mundrette sætninger


Det er sjovt at lære noget hverdagssprog, især når du lærer med en formel undervisningsmetode som et klasseværelse eller en lærebog. De udelader ofte mere uformelt sprog, som er sjovt at kommunikere med indfødte.

3. Indsigt i kulturen


Lær mennesker at kende, som du ellers ikke ville have mødt, og få førstehåndsindsigt om deres liv, kultur og traditioner.

4. Få post – det er ikke kun regninger...


Ville det ikke være vidunderligt at vågne op en morgen, eller faktisk flere morgener, til et smukt udformet stykke personligt indlæg skrevet til dig af en person i et fjerntliggende land?

5. At få en ny ven


Den næste fordel ved at have en penneven er lige der i navnet 'penneven'. At få en ny ven! Nogle vil hævde, at det er den bedste fordel for dem alle. I processen med at lære, vil du danne et bånd med en person, der er en million miles væk, men alligevel kan det føles, som om de er lige ved siden af.

6. Rejser


Lad os sige, at du får en ven i Berlin. Du har altid ønsket at tage til Berlin. Gæt hvad? Nu kan du gå, og du skal muligvis ikke betale for overnatning. Det er ikke altid tilfældet, men så har du alligevel fået dig en gratis rejseguide, og du kommer til at tage til alle de fede lokale steder, der er fri for hawaiiskjorter og selfie-sticks.

Hvordan finder man en penneven til din sprogudveksling?


Der er forskellige hjemmesider til at finde forskellige slags pennevenner. En særlig sjov, stor og sikker platform, der forbinder dig med mennesker over hele verden, ville være PenPal.me platformen . Privatlivets fred er garanteret, da platformen sender et rigtigt postkort på dine vegne uden at vise din adresse til andre brugere. Du skal bare tilmelde dig, matche med andre pennevenner og oprette et postkort online.


PenPal.me sender det derefter som et rigtigt postkort til din modtagers adresse. Desuden kan du hos PenPal.me endda indstille dine matchende præferencer til kun at blive matchet med personer fra bestemte lande, så du kan oprette forbindelse til en native speaker efter eget valg. Når det er gjort, skal du blot vente på svar. Hvis dette lyder som musik i dine ører, så tjek PenPal.me ud og begynd at få venner fra hele verden!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All