Βοήθεια

Διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε μια νέα γλώσσα: Γλωσσική Ανταλλαγή μέσω φίλων δι' αλληλογραφίαςΜερικές δεκαετίες πριν, τα ταξίδια στο εξωτερικό ή η επικοινωνία με ανθρώπους που μιλούν διαφορετική γλώσσα δεν ήταν μέρος της καθημερινής ζωής. Σήμερα, ωστόσο, οι χώρες και οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο συνδέονται περισσότερο. Ο κόσμος γίνεται όλο και μικρότερος, επομένως είναι η τέλεια στιγμή για να γίνετε μαθητής ξένων γλωσσών.


Εκτός από τις συνηθισμένες μεθόδους εκμάθησης γλωσσών, μια εξ αποστάσεως φιλία που μόλις γεννήθηκε, είναι ένας διασκεδαστικός και αναζωογονητικός τρόπος για να βουτήξετε βαθύτερα στην κουλτούρα και τη γλώσσα που μαθαίνετε. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους φίλους δι' αλληλογραφίας και πώς να αποκτήσετε έναν φίλο σε απόσταση; Συνέχισε να διαβάζεις!

Τι είναι ένας φίλος δι' αλληλογραφίας;


Όταν σκέφτεστε το νόημα πίσω από το «φίλος δι' αλληλογραφίας», θα το βρείτε μάλλον αυτονόητο. Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά εναλλακτικά με τον ταχυδρομικό φίλο και είναι ένα ουσιαστικό που αναφέρεται σε «φίλο ή επαφή με τον οποίο διεξάγετε τακτική αλληλογραφία». Παραδοσιακά, αυτό γίνεται μέσω ταχυδρομείου. Έτσι, μια γλωσσική ανταλλαγή με κολλητούς γίνεται όταν δύο άτομα που μαθαίνουν ο ένας τη γλώσσα του άλλου, εξασκούνται μαζί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας.

Γιατί να βρείτε ένα ξενόγλωσσο φίλο δι' αλληλογραφίας;


1. Είναι ένας νέος και διασκεδαστικός τρόπος μάθησης


Η τακτική επικοινωνία με ένα γηγενή ομιλητή της γλώσσας-στόχου σας κάνει θαύματα για την πρόοδό σας στην εκμάθηση της γλώσσας. Είναι τόσο κοντά στην πλήρη βύθιση όσο θα φτάσετε χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε να μετακομίσετε σε μια ξένη χώρα.

2. Σηκώστε και διατηρήστε τις καθομιλουμένες φράσεις


Είναι διασκεδαστικό να μαθαίνεις κάποια καθημερινή γλώσσα, ειδικά όταν μαθαίνεις με μια επίσημη μέθοδο διδασκαλίας, όπως μια τάξη ή ένα σχολικό βιβλίο. Αυτοί συχνά αφήνουν έξω μια πιο ανεπίσημη γλώσσα, η οποία είναι διασκεδαστική για την επικοινωνία με τους ντόπιους.

3. Ενοράσεις για τον πολιτισμό


Γνωρίστε άτομα που δεν θα συναντούσατε διαφορετικά και λάβετε από πρώτο χέρι πληροφορίες για τη ζωή, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους.

4. Λήψη αλληλογραφίας – δεν είναι μόνο λογαριασμοί…


Δε θα ήταν υπέροχο να ξυπνήσετε ένα πρωί, ή καλύτερα αρκετά πρωί, για μια όμορφα φτιαγμένη προσωπική ανάρτηση που σας έγραψε κάποιος από μια μακρινή χώρα;

5. Κάνοντας ένα νέο φίλο


Το επόμενο όφελος που έχεις από ένα φίλο δι' αλληλογραφίας είναι ακριβώς εκεί, στο όνομα "φίλος δι' αλληλογραφίας". Κάνοντας ένα νέο φίλο! Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι είναι το μεγαλύτερο όφελος από όλα αυτά. Στη διαδικασία της μάθησης, θα δημιουργήσετε ένα δεσμό με κάποιον που ενώ βρίσκεται ένα εκατομμύριο μίλια μακριά, ωστόσο, μπορεί να νιώθετε ότι είναι ακριβώς δίπλα σας.

6. Ταξίδια


Ας υποθέσουμε ότι κάνετε ένα φίλο στο Βερολίνο. Πάντα ήθελες να πας στο Βερολίνο. Μάντεψε όμως τι? Τώρα μπορείτε να πάτε εκεί και να μην χρειαστεί να πληρώσετε διαμονή. Αυτό δε συμβαίνει πάντα, διότι εκτός αυτού στη συνέχεια θα έχετε δωρεάν ξεναγό και θα μπορείτε να επισκεφτείτε όλα τα όμορφα τοπικά μέρη που είναι απαλλαγμένα από χαβανέζικα πουκάμισα και μπαστούνια κάμερας.

Πώς να βρείτε έναν φίλο για γλωσσική ανταλλαγή;


Υπάρχουν διαφορετικοί ιστότοποι για να βρείτε διαφορετικά είδη φίλων δι' αλληλογραφίας. Μια ιδιαίτερη διασκεδαστική, μεγάλη και ασφαλής πλατφόρμα που σας συνδέει με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο θα ήταν η πλατφόρμα PenPal.me . Το απόρρητο είναι εγγυημένο αφού η πλατφόρμα στέλνει μια πραγματική ταχυδρομική κάρτα για λογαριασμό σας, χωρίς να δείχνει τη διεύθυνσή σας σε άλλους χρήστες. Απλώς πρέπει να εγγραφείτε, να ταιριάξετε με άλλους φίλους δι' αλληλογραφίας και να δημιουργήσετε μια ταχυδρομική κάρτα στο διαδίκτυο.


Το PenPal.me θα το στείλει ως πραγματική ταχυδρομική κάρτα στη διεύθυνση του παραλήπτη σας. Επιπλέον, στο PenPal.me μπορείτε ακόμη και να ορίσετε τις προτιμήσεις αντιστοίχισης ώστε να αντιστοιχίζονται μόνο με άτομα από συγκεκριμένες χώρες, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με έναν εγγενή ομιλητή της επιλογής σας. Μόλις ολοκληρωθεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μια απάντηση. Αν αυτό ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά σας, τότε ρίξτε μια ματιά στο PenPal.me και ξεκινήστε να κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο!

Related topics: