Help

NEW ARTICLE

Забавен начин да научите нов език: Езикова размяна на приятел по писмоПреди няколко десетилетия пътуването в чужбина или общуването с хора, които говорят различен език, не бяха част от ежедневието. Днес обаче държавите и общностите по света стават все по-свързани. Светът става все по-малък и по-малък, така че е идеалният момент да станете изучаващ чужд език.


Освен обичайните методи за изучаване на езици, писането е забавен и освежаващ начин да се потопите по-дълбоко в културата и езика, които изучавате. Искате ли да научите повече за приятелите за писане и как сами да си намерите такъв? Прочетете!

Какво е приятел за писане?


Когато се замислите за значението зад „приятел по кореспонденция“, ще откриете, че е доста очевидно. Терминът често се използва взаимозаменяемо с pen friend и е съществително, което се отнася до „приятел или контакт, с когото се води редовна кореспонденция“. Традиционно това става чрез обикновена поща. Така че езиковият обмен на приятел по кореспонденция се случва, когато двама души, които учат езика на другия, практикуват заедно, като използват обикновена поща или друга форма на комуникация.

Защо трябва да намерите PenPal на чужд език?


1. Това е нов и забавен начин за учене


Редовната комуникация с носител на целевия ви език прави чудеса за напредъка ви в изучаването на езика. Това е толкова близо до пълното потапяне, колкото можете да постигнете, без да се налага да вземете и да се преместите в чужда страна.

2. Вземете и запазете разговорни фрази


Забавно е да научите ежедневен език, особено когато учите с официален метод на обучение като класна стая или учебник. Те често пропускат по-неформалния език, който е забавен за общуване с местните.

3. Прозрения за културата


Запознайте се с хора, които иначе не бихте срещнали, и получете представа от първа ръка за техния живот, култура и традиции.

4. Получаване на поща – това не са само сметки…


Не би ли било чудесно да се събудите една сутрин, или дори няколко сутрини, с красиво изработена лична публикация, написана ви от някой в далечна земя?

5. Създаване на нов приятел


Следващото предимство от това да имате приятел за кореспонденция е точно там в името на „приятел за кореспонденция“. Създаване на нов приятел! Някои биха казали, че това е най-добрата полза от всички тях. В процеса на учене ще създадете връзка с някого, който е на милиони мили, но може да ви се стори, че е в съседство.

6. Пътуване


Да приемем, че си намериш приятел в Берлин. Винаги си искал да отидеш в Берлин. Познай какво? Сега можете да отидете и може да не плащате за настаняване. Това не винаги е така, но все пак ще си осигурите безплатен екскурзовод и ще можете да отидете до всички готини местни места, където няма хавайски ризи и селфи стикове.

Как да намерите приятел за кореспонденция за вашия езиков обмен?


Има различни уебсайтове за намиране на различни видове приятели за писане. Една конкретна забавна, голяма и безопасна платформа, която ви свързва с хора по целия свят, е платформата PenPal.me . Поверителността е гарантирана, тъй като платформата изпраща истинска пощенска картичка от ваше име, без да показва вашия адрес на други потребители. Просто трябва да се регистрирате, да се свържете с други приятели и да създадете пощенска картичка онлайн.


След това PenPal.me ще го изпрати като истинска пощенска картичка до адреса на вашия получател. Нещо повече, в PenPal.me можете дори да зададете вашите предпочитания за съвпадение да се съпоставят само с хора от определени държави, така че да можете да се свържете с носител на езика по ваш избор. След като приключи, всичко, което трябва да направите, е да изчакате отговор. Ако това звучи като музика за ушите ви, разгледайте PenPal.me и започнете да създавате приятели от цял свят!

Related topics: