Apua

NEW ARTICLE

Hauska tapa oppia uutta kieltä: Pen Pal Language ExchangeMuutama vuosikymmen sitten ulkomailla matkustaminen tai eri kieltä puhuvien ihmisten kanssa kommunikointi ei ollut osa jokapäiväistä elämää. Nykyään maat ja yhteisöt ympäri maailmaa ovat kuitenkin yhä enemmän yhteydessä toisiinsa. Maailma pienenee ja pienenee, joten on täydellinen aika ryhtyä vieraiden kielten oppijaksi.


Tavallisten kieltenoppimismenetelmien lisäksi kynäpaling on hauska ja virkistävä tapa sukeltaa syvemmälle opittavaan kulttuuriin ja kieleen. Haluatko tietää lisää kirjekavereista ja kuinka saada itsellesi kirjekaveri? Jatka lukemista!

Mikä on kirjekaveri?


Kun ajattelet 'kirjekaverin' merkitystä, se on melko itsestään selvää. Termiä käytetään usein vaihtokelpoisesti sanalla kynäystävä, ja se on substantiivi, joka viittaa 'ystävään tai kontaktiin, jonka kanssa käydään säännöllistä kirjeenvaihtoa'. Perinteisesti tämä tapahtuu etanapostin kautta. Joten kirjekaverin kielivaihto tapahtuu, kun kaksi toistensa kielen oppinutta harjoittelevat yhdessä etanapostin tai muun kommunikoinnin avulla.

Miksi sinun pitäisi löytää vieraskielinen PenPal?


1. Se on uusi ja hauska tapa oppia


Säännöllinen kommunikointi kohdekielesi äidinkielenään puhuvan kanssa tekee ihmeitä kieltenoppimisen edistymiselle. Se on niin lähellä täydellistä upotusta kuin saat ilman, että sinun tarvitsee noutaa ja muuttaa ulkomaille.

2. Poimi ja säilytä puhekielen lauseita


On hauskaa oppia jokapäiväistä kieltä, varsinkin kun käytät muodollista opetusmenetelmää, kuten luokkahuonetta tai oppikirjaa. Ne jättävät usein pois epämuodollisemman kielen, joka on hauskaa kommunikoida alkuperäiskansojen kanssa.

3. Kulttuurin näkemyksiä


Tutustu ihmisiin, joita et muuten olisi tavannut, ja saat ensikäden näkemyksiä heidän elämästään, kulttuuristaan ja perinteistään.

4. Postin saaminen – se ei ole vain laskuja…


Eikö olisikin ihanaa herätä yhtenä aamuna tai jopa useana aamuna kauniisti muotoilltuun henkilökohtaiseen viestiin, jonka joku kaukainen maa on kirjoittanut sinulle?

5. Uuden kaverin luominen


Seuraava etu kirjekaverin omistamisesta on 'kirjekaverin' nimissä. Uuden ystävän saaminen! Jotkut väittävät, että se on paras hyöty niistä kaikista. Oppimisen aikana muodostat siteen jonkun kanssa, joka on miljoonan mailin päässä, mutta saattaa silti tuntua, että hän on aivan vieressä.

6. Matkailu


Oletetaan, että saat ystävän Berliinistä. Olet aina halunnut mennä Berliiniin. Arvaa mitä? Nyt voit mennä, etkä välttämättä tarvitse maksaa majoituksesta. Näin ei aina ole, mutta sitten sinulla on silti ilmainen opas ja pääset kaikkiin paikallisiin hienoihin paikkoihin, joissa ei ole havaijilaisia paitoja ja selfiekeppejä.

Kuinka löytää kirjekaveri kielivaihtoasi varten?


On olemassa erilaisia verkkosivustoja, joista löytää erilaisia kirjekavereita. Yksi erityisen hauska, suuri ja turvallinen alusta, joka yhdistää sinut ihmisiin ympäri maailmaa, olisi PenPal.me -alusta . Tietosuoja on taattu, koska alusta lähettää oikean postikortin puolestasi näyttämättä osoitettasi muille käyttäjille. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä, sovittaa yhteen muiden kirjekavereiden kanssa ja luoda postikortti verkossa.


PenPal.me lähettää sen sitten oikeana postikorttina vastaanottajasi osoitteeseen. Lisäksi osoitteessa PenPal.me voit jopa määrittää hakuasetuksesi niin, että ne yhdistetään vain tietyistä maista tulevien ihmisten kanssa, jotta voit muodostaa yhteyden valitsemaasi äidinkielenään. Kun se on valmis, sinun tarvitsee vain odottaa vastausta. Jos tämä kuulostaa musiikilta korvillesi, tutustu PenPal.me ja ala saada ystäviä eri puolilta maailmaa!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All