Помоћ

Забаван начин да научите нови језик: Размена језика дописникаПре неколико деценија, путовање у иностранство или комуникација са људима који говоре другачијим језиком нису били део свакодневног живота. Данас, међутим, земље и заједнице широм света постају све повезаније. Свет је све мањи и мањи, тако да је савршено време да постанете ученик страних језика.


Осим уобичајених метода учења језика, писање оловком је забаван и освежавајући начин да дубље зароните у културу и језик који учите. Желите да сазнате више о пријатељима за дописивање и како да сами добијете пријатеља за дописивање? Прочитајте на!

Шта је дописивање?


Када размислите о значењу израза „пријатељ за дописивање“, наћи ћете га прилично разумљивим. Израз се често користи наизменично са пријатељима по писму, а то је именица која се односи на 'пријатеља или контакт са којим се води редовна преписка'. Традиционално, ово је путем поште. Дакле, језичка размена са пријатељима се дешава када двоје људи, који уче језик једни других, вежбају заједно користећи пошту или било који други облик комуникације.

Зашто би требало да пронађете ПенПал на страном језику?


1. То је нов и забаван начин учења


Редовна комуникација са изворним говорником вашег циљног језика чини чуда за ваш напредак у учењу језика. То је онолико близу потпуног урањања колико ћете добити без потребе да се покупите и преселите у страну земљу.

2. Покупите и задржите колоквијалне фразе


Забавно је учити неки свакодневни језик, посебно када учите уз формалну методу наставе као што је учионица или уџбеник. Они често изостављају неформалнији језик, што је забавно за комуникацију са староседеоцима.

3. Увид у културу


Упознајте људе које иначе не бисте срели и из прве руке стекните увид у њихов живот, културу и традицију.

4. Добијање поште – то нису само рачуни…


Зар не би било дивно пробудити се једног јутра, или чак неколико јутара, уз прелепо израђену личну објаву коју вам је написао неко у далекој земљи?

5. Прављење новог пријатеља


Следећа предност од дописивања је управо ту у име „пријатеља за дописивање“. Стицање новог пријатеља! Неки би тврдили да је то најбоља корист од свих њих. У процесу учења, успоставићете везу са неким ко је милион миља далеко, а ипак, може се осећати као да је у непосредној близини.

6. Путовање


Рецимо да стекнете пријатеља у Берлину. Увек си желео да идеш у Берлин. Погоди шта? Сада можете ићи, а можда нећете морати да плаћате смештај. То није увек случај, али онда и даље имате бесплатног туристичког водича и моћи ћете да одете на сва кул локална места која немају хавајске кошуље и штапове за селфије.

Како пронаћи пријатеља за дописивање за размену језика?


Постоје различите веб странице за проналажење различитих врста пријатеља за дописивање. Једна посебна забавна, велика и безбедна платформа која вас повезује са људима широм света била би платформа PenPal.me . Приватност је загарантована јер платформа шаље праву разгледницу у ваше име, а да не показује вашу адресу другим корисницима. Само се морате пријавити, упарити се са другим пријатељима за дописивање и направити разгледницу на мрежи.


PenPal.me ће је затим послати као праву разгледницу на адресу вашег примаоца. Штавише, на PenPal.me чак можете да подесите подешавања подударања да се подударају само са људима из одређених земаља, тако да можете да се повежете са изворним говорником по свом избору. Када се заврши, све што треба да урадите је да сачекате одговор. Ако вам ово звучи као музика, погледајте PenPal.me и почните да склапате пријатељства из целог света!

Related topics: