Súgó

NEW ARTICLE

Szórakoztató módszer egy új nyelv elsajátítására: Pen Pal NyelvcsereNéhány évtizeddel ezelőtt a tengerentúli utazás vagy a más nyelvet beszélő emberekkel való kommunikáció nem volt a mindennapi élet része. Ma azonban a világ országai és közösségei egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A világ egyre kisebb és kisebb, ezért itt a tökéletes alkalom, hogy idegennyelv-tanulóvá válj.


A szokásos nyelvtanulási módszerek mellett a tollpaling egy szórakoztató és frissítő módja annak, hogy mélyebbre merüljön a tanult kultúrában és nyelvben. Szeretne többet megtudni a levelezőtársakról, és arról, hogyan szerezhet magának levelezőtársat? Olvass tovább!

Mi az a levelezőtárs?


Ha a „levéltárs” mögött rejlő jelentésre gondol, azt meglehetősen magától értetődőnek fogja találni. A kifejezést gyakran felcserélhetően használják a tollbarát kifejezéssel, és ez egy olyan főnév, amely „egy barátra vagy kapcsolatra utal, akivel rendszeres levelezést folytatnak”. Hagyományosan ez csigapostán keresztül történik. Tehát egy levelezőtárs nyelvcsere akkor történik, amikor két ember, akik megtanulják egymás nyelvét, együtt gyakorolnak csigaposta vagy bármilyen más kommunikációs forma segítségével.

Miért érdemes idegen nyelvű PenPal-t találni?


1. Ez egy új és szórakoztató módja a tanulásnak


A célnyelved anyanyelvi beszélőjével való rendszeres kommunikáció csodákat tesz a nyelvtanulás előrehaladásával. Olyan közel van a teljes elmélyüléshez, amennyire nem kell felvennie és elköltöznie egy idegen országba.

2. Vedd fel és őrizd meg a köznyelvi kifejezéseket


Szórakoztató mindennapi nyelvet tanulni, különösen akkor, ha formális oktatási módszerrel, például tantermi vagy tankönyvvel tanul. Ezek gyakran figyelmen kívül hagyják a kötetlenebb nyelvezetet, ami szórakoztató a bennszülöttekkel való kommunikáció során.

3. Betekintés a kultúrába


Ismerkedjen meg olyan emberekkel, akikkel egyébként nem találkozott volna, és első kézből szerezzen betekintést életükbe, kultúrájukba és hagyományaikba.

4. Postázás – ez nem csak számlák…


Hát nem csodálatos lenne egy reggel, sőt több reggel egy gyönyörűen kidolgozott személyes bejegyzésre ébredni, amelyet valaki egy távoli országban írt neked?

5. Új haver készítése


A levelezőbarát következő előnye a „levéltárs” néven rejlik. Új barátot szerezni! Egyesek azt állítják, hogy ez a legjobb hasznuk. A tanulás során köteléket alakít ki valakivel, aki egymillió mérföldre van, mégis úgy érezheti, mintha a szomszédban lenne.

6. Utazás


Tegyük fel, hogy Berlinben szerzel barátot. Mindig is Berlinbe akartál menni. Találd ki? Most már mehetsz, és lehet, hogy nem kell fizetni a szállásért. Ez nem mindig van így, de akkor is szerezhet magának egy ingyenes idegenvezetőt, és eljuthat minden olyan menő helyi helyre, ahol mentesek a hawaii ingek és szelfibotok.

Hogyan találhat levelezőtársat a nyelvcseréhez?


Különböző webhelyek találhatók különböző levelezőpartnerek megtalálásához. Egy különleges szórakoztató, nagy és biztonságos platform, amely összeköti Önt az emberekkel szerte a világon, a PenPal.me platform lenne. Az adatvédelem garantált, mivel a platform valódi képeslapot küld az Ön nevében anélkül, hogy a címét megmutatná más felhasználóknak. Csak regisztrálnia kell, össze kell egyeztetnie más levelezőtársával, és online képeslapot kell készítenie.


A PenPal.me ezt követően valódi képeslapként küldi el a címzett címére. Sőt, a(z) PenPal.me webhelyen még azt is beállíthatja, hogy az egyezési beállításokat csak bizonyos országokból származó emberekkel egyeztesse meg, így Ön által választott anyanyelvi beszélővel léphet kapcsolatba. Ha elkészült, csak várni kell a válaszra. Ha ez úgy hangzik, mint a zene a füledben, akkor nézd meg a PenPal.me szolgáltatást, és szerezz barátokat a világ minden tájáról!

Related topics:

Comments