Súgó

NEW ARTICLE

Miért nyelvcsere?A nyelvcsere a legjobb módja a gyakorlatban az elméleti nyelvi készségek, hogy megtanultuk az iskolában. Ugyancsak a legjobb alternatíva a kommunikáció autentikus helyzetekben! Meg kell gyakorolni hatékonyan és el is kell cserélni rendszeresen.
A nyelvcsere lehetővé teszi, hogy:
- Kommunikáció a natív vagy nem anyanyelvi egy szinten a célnyelven, amely megfelel a tiéd. Ily módon, akkor javíthatja gyorsabban. Még ha a szintje megegyezik, akkor mindig képes megtanulni (lexikon, nyelvtan, fonetika, kultúra ...) a partnered. Ezért az idő és csatlakozott erőfeszítéseket, akkor képes lesz arra, hogy javítsa össze.
- Ismerje szempontból a célnyelv (szleng, attitűdök, viselkedés ...), hogy Ön is ritkán tanulni rendszeresen osztályteremben.
- Fedezze fel az új kultúrák.
- Oszd meg érdeklődési partnere (i).
Célunk, hogy elősegítse a vidám és barátságos környezetben, ahol úgy érzi, nyugodt, biztonságos és alig várja, hogy próbálja ki a idegennyelv-tudás.
Nincs nyomás, és nem készült értékelés önmagában.
Ez azért fontos, hogy motiválja Önt, hogy beszéljen, hogy elfogadja az (és partnere) hibákat, és élvezni a folyamatot a nyelv elsajátításában is lehet hosszú és fárasztó.

Related topics: